Bučni mufini s kremastim nadevom
| japaja je napisal/a: |
| Meni pa ne gre stopnjevanje.
Ali je bolj prav (ali pravilnejše):
lepa
bolj lepa
najbolj lepa
ali:
lepa
lepša
najlepša?
Kar se uporabe tujk tiče imam pa rajši tujce |
Japaja, če je to nagradno vprašanje, jaz vem odgovor...me pa zanima, če je nagrada kaj prida![]()
Da se vrnem k temi; meni nikakor ne potegne sklanjanje okrajšave gospa (ga. ge. ge. go. ge. go.), n.pr. ge. Marije Novak ni bilo... Temu se ognem, če se le morem (recimo ga. Marija Novak je bila odsotna). Kako pa vi?
Ežoj, ker si že načel kost okrog presledkov za ločili, me čudi, da tako vztrajno rineš presledke med oklepaje in besedilo, ki ga oklepajo...tam naj ne bi bilo presledka
. Lahko se ti zgodi, da oklepaj ostane v prejšnji vrstici, ker je za njim presledek
.
LP, V.
LP, V.Naj me kdo popravi, če nimam prav, ker govorim kar na pamet, ampak meni se zdi, da je sklanjanje "zla misel" v dvojini podobno sklanjanju "človek" v dvojini. Včasih ni dveh ljudi, vidim pa dva človeka. Tako se mi zdi, vem pa ne. Na pomoč - drugače ne bom mogla spat! ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Bruschette s paradižnikom in kumarami