Odlično hitro kosilo
blažkaa,
o svojih travmah moraš zagotovo povedati učiteljici ali celo ravnatelju. Morda učiteljica sploh ne misli slabo (ker je odgovorna za tvojega otroka, ga pač vzame zraven v jedilnico) oz. ker sama skrbi za ves razred (predvidevam, da je tako), ji kaj drugega niti ne preostane.
Seveda pa je ravnatelj tisti, ki mora stvar rešiti organizacijsko tako, da ne bo prihajalo do takih situacij. In če starši ne boste povedali, kaj vas moti, on sploh ne bo vedel, da je kak problem. Verjemite, da se na šolah borijo za vsakega otroka in bodo rade volje rešili vaše težave. In ne bojte se zaradi tega učiteljev, ker učitelji te dni smo sploh lahko radi, da službo imamo.
Ne vem v čem je problem, če otrok nima v šoli kosila kosila. Meni bi bilo celo všeč, če bi si malico dijaki lahko nosili s sabo v šolo. Ampak za slovenske osnovne šole je to še znanstvena fantastika.
AnjaTisti, ki se vsajate zaradi besede kosilajo - vsem je jasno o čem gre.
Zdi se mi, da tukaj razpravljamo o dosti bolj pomembnih in občutljivih zadevah.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom