blažkaa, te čisto popolnoma razumem! Enostavno je reči da naj ima otrok kosilo takrat ko ima krožke, drugače pa pridi ponj.Ja, ko bi se to dalo! Na naši šoli bolj težko.Ali bo hodil na kosilo, ali pa ne.Sicer je to tudi razumljivo, glede količine pripravljenih obrokov, ki so najbrž nekako preračunani.
Pa tudi na to moraš biti pripravljena: ker si brez službe imaš časa na pretek in lahko tako ali tako že zunaj pred vrati čakaš, zato bognedaj da bi bil tvoj otrok kako minuto dlje v šoli, zraven tistih, katerih starši so polno zaposleni, aja, pa doma moraš tako ali tako imet skuhano, da bo otrok jedel, saj imaš čas, pa še socialna te podpira! Malo cinično, ampak, sama sem to dala skozi.
Mislim, da se vam bliža roditeljski sestanek?Pogovori se še s kakšno drugo mamico, najbrž ste že ustanovili svet staršev, pa obvezno ta problem izpostavite!
Pa še to: v prvih razredih sta z otroki ponavadi dve učiteljici -učiteljica in vzgojiteljica in ni vrag da nebi mogla ena tačas počakati v razredu zraven tistih ki ne kosijo!
Muffsy moja dva sta letos v 4.razredu in imata pouk vsak dan do pol enih.Praviloma!Potem so pa tu še razni "podaljški",ko je treba še kaj dokončat,pa kak krožek,pa dopolnilni pa....Tako, da smo se zmenili, da hodita raje, kot da jih čakamo tam, kar na šolski avtobus ob 14:30, ali pa pokličeta in pridemo prej, oz.gresta peš.
Najbolj sem bila jezna, ko mi je kdo rekel: saj do tretjega razreda se tako ali tako samo igrajo a ne?PA JA! Tako da, jade, kar pripravi se

Pa ne samo to, da imajo krožke,to me ne moti toliko,bolj me moti to, da je treba skoraj vse plačat!No vsaj na naši šoli, vse razen pevskega zbora.
Kristina
Sporočilo je spremenil(a) Kristina dne 22. sep 2007 11:37:32