Prijavila bi se na ta tečaj pri mojstru Goljatu, pa me zanima, če je vreden svojega denarja? Bila sem že na kruhu in je bilo fantastično, tako da približno vem, kako izgleda.
Kakšne praline se delajo? Na kak način? A se kaj novega naučiš?
Prijavila bi se na ta tečaj pri mojstru Goljatu, pa me zanima, če je vreden svojega denarja? Bila sem že na kruhu in je bilo fantastično, tako da približno vem, kako izgleda.
Kakšne praline se delajo? Na kak način? A se kaj novega naučiš?
lidka, jaz sem se prijavila še za to, čeprav ni ravno moj foh, za 27.10., ker mi sobota malo bolj ustreza, glede na to, da grem isti teden v četrtek še na torte, kremne rezine...
Drugače je bilo pa včeraj res super.
Loni MakaroniJaz sem bila na pralinah. Bilo je zanimivo in poučno, veliko smo se naučili, domov nesli vsaj po en kg različnihvrst pralin, za povrh pa smo mimogrede spekli še roaldo in se naučili nekaj trikov glede testa in peke, pa še o kvašenem testu smo marsikaj izvedeli, ker je pogovor pač tako nanesel.
Čeprav sem že prej delala praline po različnih recpetih in lastnem navdihu, pa je bil tečaj vseeno izjemno koristen. V vsakem primeru vreden denarja, ki ga plačamo. MAmamia
mamamiaTečaji v oktobru bojo še, za november pa zelo verjetno ne več, je včeraj rekel mojster.
Jaz se prijavljam še za: štruklje in peko potic...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Bruschette s paradižnikom in kumarami