Živjo!
Zanima me ali lahko na avion neseš hrano? Za pijačo, mislim, da je ne smeš. Že dolgo nisem potovala z letalom:)
Hvala za odgovore!
Lep dan vsem.![]()
Jelenckova
Živjo!
Zanima me ali lahko na avion neseš hrano? Za pijačo, mislim, da je ne smeš. Že dolgo nisem potovala z letalom:)
Hvala za odgovore!
Lep dan vsem.![]()
Jelenckova
Ja, in tista vrečka z nakupov v dutiču mora biti lepo zalepljena z njihovim trakom in prozorne so. Jaz pa nisem smela nesti na letalo ene take pisane otroške stekleničke z dudo, v dutiyju sem jo hotela kupiti za darilo, pa so mi povedali, da to niti v prozorni vrečki ne sme na avion...Potem pa na letalu dobiš v roke nož in vilico, da lahko ješ. Kaj je zdaj bolj nevarno, otroška plastična steklenička ali jedili pribor?
No, da me ne bo zaneslo, kakšnih piškotov iz nahrbtnika ti ne bodo vzeli.
V Dubaju pa pazi na cene. Jaz sem družbi petih ljudi plačala kavo, pa je račun za pet navadnih kav in eno z mlekom znašal 42 USD. Daleč najdražja kava, kar sem jih kdaj pila.
Glede na to, kam letiš, boš imela na letalu spodoben servis, lačni in žejni gotovo ne boste. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Veganski sladoled z navihanci