Najboljši limonini razpokančki
No, sej nisi skor nč zamudila :) skor vsega je še na zalogi, če žeiš kej met, edino rožic mam, bolj malo :( tko da ...
Jst sm sicer v Bosni bl mal nabavlala, ampak mislim da je isti princip kot v Srbiji, nekak največ nekih modelčkov in podobnega najdeš na raznih stojnicah, pa še oni samo ne vejo da majo. On Bog ne daj da jih uprašaš, če ma kje u "skladišču" še kej :) ker te bo čudn pogledala ... to pač ni njihova navada ... da bi blo česa malo več na "lageru" :)
V BG drgač obstaja trgovina (bilo je v planu da jo obiščem) podobna pekarni Vrhnika oz. Sve i svašta ... ampak sva že tolk dnarja umes povsod drugje zapravla da .... sva malo odložila obisk :)
Čeprou sm na koncu itak ugotovila da je u celi srbiji en ceu kup proizvajalcev in dobaviteljev za vse te sladkorne prekle, barve, figure .....
Sam dnar je treba met in use spravt čez mejo :)
Če boš znala razložit kaj rabiš, vrjen bojo u Bosni znal posikat.
lp
PitončicaTele icing barve so full dobre, mi je žel, da jih nisem naročila, ko sem mela šanso. Pa mi je dobra vila zrihtala 4 belo, črno, rjavo in modro, zelo lepo se barva tičino maso, pa lepe barve so.
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 20. feb 2009 20:04:00
Torej ... v kratkkem bom probala naročit kšne kamenčke, bleščice in prah v razl. barvah, ampak želim prvo pobrat naročila, tako da prosim, če se oglasite, če bi kera kej mela
lp
Pitončica
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 05. feb 2009 21:50:06torej, ne želi nobena nič? da ne boste pol jokale ...
aja, pa karkoli boste naročile, bo treba čakat vsaj 1 mesec ... Pitončica
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 16. feb 2009 22:33:14Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami