Čarobna zelena torta
Če prav vem, imajo brisče različno kvaliteto in različno ceno. Meni se zdi, da je že pri novih mogoče ugotoviti vpojnost. Ene bolj, druge manj.
Brisače sušimo na prostem, včasih jih posuši veter, včasih sonce, včasih pa sobna temperatura v sušilnici. Meni so všeč, če dišijo po mehčalcu.
Jih pa ne likamo, razen v izjemnem primeru, če se zaležijo mokre in pozabljene v pralnem stroju. No, ja, mogoče pa se to zgodi samo pri nas
.
F r i n a
Svilanitove brisače se morajo prati xxx-krat, da niso več mehke in končno vpijejo vodo. Če perem Svilanitove, jih ožemam na manj obratih, da so na koncu bolj trde.
Aja, moja tašča (ki ima rada mehke brisače) je imela dolgo probleme, ker je imela pralni stroj, ki je ožemal na največ 600 obratih. Potem si je kupila nov pralni stroj, ki ožema na 1000 obratih (ali celo več) in zdaj ima končno mehke brisače.
alexis, ne vem kaj se bi naj pojmovalo pod "kvaliteta brisač"? Meni je brisača pač sredstvo za obrisat in to je to. Ko se katera prastara brisača začne parat, jo pa raztrgam in jo imam za pomivanje tal.
AnjaKvaliteta brisač je zame tista, ko lahko s sebe obrišem vodo po tuširanju ali kopanju. Žal so vse današnje brisače, ki so drage in se tretirajo kot zelo kvalitetne take, da vodo le "razmažejo" po telesu. Žal, ampak tako je. Šele po nekaj pranjih so zares uporabne.
Enako se mi dogaja s kuhinjskimi brisalkami. Zdi se mi, kot da bi bile malce plastične....., res, ne vpijejo takoj in jih res moram večkrat oprat in ful zlikat, potem pa nekako gre.
titta
ne , samo kuhinjske krpe. Brisače ne.
Roko na srce - bolana sem na to, da so kuhinjske krpe zložene "na rob" v omari. Kaj si morem. Od vseh ostalih stvari pa ne likam nič kaj drugega kot srajce in bluze. Pa še kakšne hlače, ki to zahtevajo. Pa še to le sproti.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Zelenjavna zloženka