Poširane hruške
Ko takole berem vaše odgovore, se mi utrne ugotovitev, da so naše brisačke že dolgo v uporabi in nas lepo obrišejo pa najsi bodo to svilanitove ali pa katere druge. Sem se pa tako kot že ena gospodinja pred mano odločila, da bodo moje brisače izključno svetle barve, da jih lahko operem na 95 stopinjah. Z njimi sem zadovoljna. Trde brisačke - mogoče so že iztrošene ali pa je tej trdoti kriva trda voda.
Sem slišala, da si nekateri pomagajo s čistilci vode, ki se montirajo na cev pred vstopom v hišo, ki vodo očisti tudi apnenca.
Glede ekologije pa - menda nas imajo proizvajalci iz zahoda (pa tudi naši) še vedno za "norce". V svoje praške za vzhod še dodajajo substance, ki svinjajo našo vodo (izdelek Arial avtomat compact - vir revija VIP št. 7-8-07, str. 39, naveden je še "naš" Mercatorjev prašek).
mamka Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 11. avg 2007 19:41:42| Andreia je napisal/a: |
| Jaz ga imam že več kot 10 let |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Pecivo iz bučk