Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ker kuhanje krompirja vzame preveč časa, ga precej poredko pripravljam. Še posebej, če moraš celega kuhati. Za vse ostalo je odvisno, kako se spraviš k zadevi. 

Poznam ta problem oziroma bolj točno izgovor.

Rešitev za hitro kuhanje manjše količine (1 porcija) krompirja je v mikrovalovni pečici: dva srednje velika cela krompirja v jena posodi z malo vode (do 1 cm) se kuhata okoli 5 minut na polno. Čas je odvisen od moči pečice.

rdkapica

Grahova juha s cmoki, pire krompir, kremna špinača, kuhana hrenovka.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes pri nas paradižnikova omaka z bučkami, za moža oplemenitena s papriko in čilijem, pirini špageti, zelena solata in motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes makaronflajš in zelena solata

danes tek po pst potem pa purnji zrezki v gorcicni omaki in kuhana cvetaca z maslom

jutri na zeljo otrok mesna lazanja  tudi midva jo imava rada 

satilon

Danes pri nas paradižnikova omaka z bučkami, za moža oplemenitena s papriko in čilijem, pirini špageti, zelena solata in motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2015 11:25

Danes: goveji zrezki, kuhan krompir, grah s korenčkom, mešana solata

breskva

Danes: Moja najljubša jed od vseh, če je seveda pravilno pripravljena:  Šhrimp and gritz, škampi in gres. Mlada solata s črnim fižolom in vinaigrette polivko pred tem. 

Jutri: Pig picking v dobri družbi. Zadolžena sem samo za macaronse. 

Vanja

rdkapica je napisal/a:

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ker kuhanje krompirja vzame preveč časa, ga precej poredko pripravljam. Še posebej, če moraš celega kuhati. Za vse ostalo je odvisno, kako se spraviš k zadevi. 

Poznam ta problem oziroma bolj točno izgovor.

Rešitev za hitro kuhanje manjše količine (1 porcija) krompirja je v mikrovalovni pečici: dva srednje velika cela krompirja v jena posodi z malo vode (do 1 cm) se kuhata okoli 5 minut na polno. Čas je odvisen od moči pečice.

rdkapica

Kaj pa potem narediš z njim? 

Vanja

Vanja, tile škampi z zdrobom bi bili verjetno všeč tudi meni - bi lahko napisala kako jih pripraviš?

Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti