Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jota z repo, pita z jabolki in rozinami.

daga

Danes: rižota, mešana solata

breskva

Veliko vas pogrešam tuuuu....poimensko nikogar ne bom omenjala......

mi je pa čebulica od miške dala misliti... v veselje mi je bilo deliti vse te dneve z vami ...

Naj se nam v letošnjem letu nikoli nič ne zažge in ne prismodi, nikoli nič ne vržimo v smeti...

Tudi meni se veliko, kdaj ponesreči, sem trmasta in ponovim vajo... 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

danes najprej trening...en daljsi tek okoli roznika potem pa zelenjavna juha in pecen piscanec 

satilon

Slastni mie rezanci s pikantno popraženo zelenjavo (bučka, korenček, paprika, paradižnik, zelje, brokoli, čebula, česen).

RadaJem

Včeraj: pire krompir, špinača, pariško ocvrti sv. zrezki in mešana solata.

Danes: domače kranjske klobase, mešana solata in kruh.

Balenka

babka1951 je napisal/a:

Včeraj: med potjo skuhano kosilo, vedno bolj se spominjam moje krasne sodelavke...vedno je rekla: " Ma daj nehaj, za dva se ne izplača kuhat, tiste tri ure, greva midva raje na Šmarno goro...

Tole je samo izgovor tele, sicer je lahko popolnoma krasna sodelavka, da ji ni treba kuhat, ker ne zna.  Kdo pod ljubim soncem kuha kosilo tri ure? 

Za danes samo juha iz črnookega graha, ki sem jo dala v skrinjo 1. januarja letos,  pred tem berivka kot včeraj. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 15. 2015 07:19

Včeraj: tortilje

Danes: zelenjavna juha, sataraš z jajčko, rdeča pesa v solati

Jutri: pečene orade, blitva s krompirjem

Sobota: juha, gobova rižota, solata (upam, da regrat)

Nedelja: bučkina kremna juha, piščančje roladice, dušena zelenjava, solata

matejaoz

Dobro jutro!

Brezmesni ponedeljek, račja juha z domačimi nudeljni in palačinke z domačo češnjevo marmelado.

Tudi v torek se je meso izgubilo ;) ohrovtovi polpeti in gratiniran cvetača, skleda motovilca s češnjevimi paradižniki in mocarelo.

Sreda je razvajanje pri mami, krompirjeva solata in ocvrt vitki som.

Danes dobra domača košutina klobasa in skleda motovilca z veliko česna.

Petek pa je pri nas rezerviran za pico, tokrat bo polentina pica.

Lep in nasmejan dan,

topsi

[citat=--Vanja_v_ZDA--]

[citat=--babka1951--]

Včeraj: med potjo skuhano kosilo, vedno bolj se spominjam moje krasne sodelavke...vedno je rekla: " Ma daj nehaj, za dva se ne izplača kuhat, tiste tri ure, greva midva raje na Šmarno goro...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951[/citat]

Tole je samo izgovor tele, sicer je lahko popolnoma krasna sodelavka, da ji ni treba kuhat, ker ne zna.  Kdo pod ljubim soncem kuha kosilo tri ure? 

Za danes samo juha iz črnookega graha, ki sem jo dala v skrinjo 1. januarja letos,  pred tem berivka kot včeraj. 

Vanja

Glej Vanja, to kar sem napisala, sem resno mislila, ti tam čez lužo ne moreš razumeti, da je pri nas v Sloveniji vse popolnoma ...se strinjam...

Sama si nekaj svojih receptov ocenila z višjo težavnostnjo stopnjo...Pod tem ljubim soncem, smo nekateri še vedno...ki mislimo...se ne izplača...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti