Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, panna cotta

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Danes: stročji fižol v jajčni omaki, kuhan krompir, mešana solata, panna cotta
Danes: Cajun začinjen file halibuta na 2 žlicah grahovega pireja, cukiniji popečeni s česnom, soljo, poprom in nekaj kapljic limoninega soka. Pred tem juha kot včeraj in za tem berivka za malim avokadom. Danes še kozarec prosecca zame in dragega košček korenčkovo-čokoladne pogače z kavnim likerjem. Je sam povlekel iz zmrzovalnika. :)

Vanja, lepe slikice!
Za danes imam od včeraj pripravljene tufahije ( sem jih prvič delala, me prav zanima kako so uspele), pa mariniran kare, za vse ostalo pa bo tekom dopoldneva nastala ideja.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes še ne vem kaj bo za kosilo... Bi za jutrišnje kosilo Pihtije ali pa kaj s področja bivše juge. Na idejo prišel včer ko gledal eno srbsko humuristično nanizanko, Bala Lađa ![]()
![]()
. Še nikol tega pripravljal in stric "googel"
mi vrgu kopico receptov... Ob pogledu na kopico receptov se mi zdi, da je to ene vrste tlačenka. Uporabu bi zelenjavo in konjski mesni sir... Ma kdo kak preizkušen recept?
![]()
![]()
![]()
Danes: pohana piščančja krilca
, riž z zelenjavo, zelena solata.
mopsika![]()
Mi smo pravkar pojedli juho s cmoki, ocvrt file vitkega soma, stročji fižol in krompir začinjen s kislo smetano, solato.
Ta mlajši sin spi, starejšega bom zdaj dala spat, nato pa upam na kakšne pol ure miru, da spet vzamem knjigo v roke. ![]()
Blaž, sem tudi jaz malo pogledala in te pihtije izgledajo kot naša žolca- tu pa so potrebne svinjske nogice, da tekočina želira.
Ker imam sina danes doma je naročil mesno omako ( sem kare na drobno narezala ) , makarončke in paradižnikovo solato.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
[citat=--MBrando--]
Pridna mami in oči,hehe.
Slavkov dom? Hmm, a ni to tam nekje pri Medvodah? V hrib gor? Takšna lepa lokacija in tudi ambient sila simpatičen. Am i right?
Jesssssss, bil si že tam, smo nekoč o tem že govorili ![]()
danes po moževi želji dunajski in pomfri, oboje pečeno v pečici, zelena solata
jutri mesne kroglice v gobovi omaki, kruhovi cmoki in zelena solata
Včeraj: med potjo skuhano kosilo, vedno bolj se spominjam moje krasne sodelavke...vedno je rekla: " Ma daj nehaj, za dva se ne izplača kuhat, tiste tri ure, greva midva raje na Šmarno goro...
Danes: segedin in v kosih krompir
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Veganski narezek z nachosi