Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  segedin, domač .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. 2015 12:02

Danes sarme in krompir.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Čet.: V pečici pečen brstični ohrovt s krompirjem in rdečo papriko, celo uspela slikati:

Pet: Polnozrnati špageti v zelenjavni omaki, endivija z radičem

Sobota: Falafel v pšenični tortilji s svežo zelenjavo

Nedelja: Pica po žici

Danes: Pečen krompir, brstični ohrovt, šampinjoni v pečici (variacija na četrtkovo kosilo, pač imamo to zelo radi :))

Lep začetek tedna!

RadaJem

Kako lepo  zvoncki...pri nas danes za kosilo tenstan krompir, govedina iz juhe, kumarice...kasneje sem pa naredila se jorksirski puding s cesnom, sirom in petersiljem

satilon

Danes bo pri naju:

kisla repa, krvavica in matevž...

Tudi slikice še bodo, ampak moj stari "fotkič" je šel v zasluženo penzijo, z novim pa še nisva našla prijateljskega odnosa 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

babka1951 je napisal/a:

Danes bo pri naju:

kisla repa, krvavica in matevž...

Tudi slikice še bodo, ampak moj stari "fotkič" je šel v zasluženo penzijo, z novim pa še nisva našla prijateljskega odnosa 

In jaaa Trixi , čudovit šopek 

Danes grem malo prej domov in bova imela čudovito kosilo, po njegovih željah: kuhane kranjske in sveže bele žemlje, ker ne bo dovolj časa, da skuham krompirjevo solato ...

mamamia

Juha, čebulna bržola, domači njoki, solata, rdeča pesa.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: goveja juha z rezanci,  pražen krompir,  govedina iz juhe,  zelena mešana solata, 

bertina pita.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20. 2015 13:11

Pr nas se pa pospravlu  hladilnik in na koncu, na mizi pristala okusna  enolončnica iz kisle repe in mletega mesa ter brez nepotrebnega dodatka kot je moka... >>> ENOLONČNICA 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti