![]()
![]()
![]()
Danes: segedin
, domač
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: segedin
, domač
.
mopsika![]()
Danes sarme in krompir.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiČet.: V pečici pečen brstični ohrovt s krompirjem in rdečo papriko, celo uspela slikati:
Pet: Polnozrnati špageti v zelenjavni omaki, endivija z radičem
Sobota: Falafel v pšenični tortilji s svežo zelenjavo
Nedelja: Pica po žici
Danes: Pečen krompir, brstični ohrovt, šampinjoni v pečici (variacija na četrtkovo kosilo, pač imamo to zelo radi :))
Lep začetek tedna!
Kako lepo
zvoncki...pri nas danes za kosilo tenstan krompir, govedina iz juhe, kumarice...kasneje sem pa naredila se jorksirski puding s cesnom, sirom in petersiljem![]()
Danes bo pri naju:
kisla repa, krvavica in matevž...
Tudi slikice še bodo, ampak moj stari "fotkič" je šel v zasluženo penzijo, z novim pa še nisva našla prijateljskega odnosa ![]()
| babka1951 je napisal/a: |
Danes bo pri naju: kisla repa, krvavica in matevž... Tudi slikice še bodo, ampak moj stari "fotkič" je šel v zasluženo penzijo, z novim pa še nisva našla prijateljskega odnosa In jaaa Trixi
|
Danes grem malo prej domov in bova imela čudovito kosilo, po njegovih željah: kuhane kranjske in sveže bele žemlje, ker ne bo dovolj časa, da skuham krompirjevo solato ...
mamamiaJuha, čebulna bržola, domači njoki, solata, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir
, govedina iz juhe
, zelena mešana solata,
bertina pita.
mopsika![]()
Pr nas se pa pospravlu
hladilnik in na koncu, na mizi pristala okusna
enolončnica iz kisle repe in mletega mesa ter brez nepotrebnega dodatka kot je moka... >>> ENOLONČNICA
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Metuljčki s paradižnikovo omako