Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

vsem zelim naj bo res srecno to novo leto in se veliko kulinaricnih uzitkov....danes vecerjo kuha hcerka...tatarski biftek, domaca puranja pasteta, pljucna pecenka, zelenjava z maslom in drobtinicami, pecen krompir, motovilec z zeljem, orehova potica. Potico sem spekla sama ampak ni tako lepa kot mandeljeva je pa dobra. Lepo praznujte.

satilon

Danes: zelenjavna mineštra, ena pašta s fižolom namesto mesa

(tale svedrček je bil v škatli očitno za ravnotežje med zvezdami)

lp

mzm

pri nas pa goveja juha z vlivanci, tenstan krompir in govedina, pa spet palačinke.

Lepo praznovanje vsem kulinarikom in SREČNO !

majaos

Ežoj, dobrodošel nazaj!

Včeraj in predvčerajšnim pečen piščanec, enkrat s pomfrijem in enkrat s popečeno polento, obakrat solata

danes nič silvestersko, a vseeno zelo dobro, kislo pekoča juha, stir fry z govedino, papriko in mlado čebulo in pečen riž

Seveda tudi jaz vsem želim vse najlepše v novem letu in lepo praznovanje danes!

Ežoj dobrodošel nazaj in obilo zdravja.

sarma in krompir

lepo praznovanje vsem in obilo dravja

reza

Pozno kosilo: goveja juha z jetrnimi cmočki in breskov kompot.

Pa tudi silvestrska večerja je že za nami: prata in francoska solata.

Balenka

EŽOJ, kulinarika je spet tista taprava!!! Dobrodošel nazaj!!    

Iz srca vsem srečno, zdravo in zadovoljno novo leto, polno notranjega miru in zadovoljstva! Uživajte vsak dan posebej, ker je življenje enkratno in neponovljivo! SREČNO 2015!!

" Ko bi le mogli, ko bi znali, bi vso srečo Vsem poslali "

Zatorej vse najlepše pošiljke polnih paketov lepih želja Vsem in veliko kulinaričnih idej v prihodnje

Srečno!

dayana

Sporočilo je spremenil(a) dayana dne 01. 2015 00:46

Srečno in zdravo vsem, pa obilo dobre kuhe!

Mi že tri dni otepamo sarmo, počasi je bo le zmanjkalo :)

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti