Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes česnova juha, polnozrnati špageti s paradižnikovo omako, rdeča pesa.

RadaJem

alpska juha iz vrečke za enega, za ostale porova juha z zlatimi kroglicami, mlinci, svinjska pečenka in zeljna solata

Balenka

Danes bo mineštra s stročjim fižolom, dunajski zrezki in krompirjeva solata.

Pipi Maj

pri nas danes za kosilo segedin, pa spekla sem pirin kruh ga ze pol manjka

satilon

VEM ZA DVE KULINYRIČSRKI,KI SPIJO POLEG FIZIKA. ZA NJIH JE DOVOLJ ČE IZPRUŽIJO ROKO POLEG. MAL POŠLATAJOXTS JO IN POCKSJO(SRSM VAS BODI NISEM TO MISLILIN VPRAŠSJOČRE JIHASJ ZSNIMA IZ FIZIKEZ OSTALE MORDA NI SLABO POJASNITI KAJ JE TO HADRONSKI TRKALNIK V ŠVICIN KAJ Z vrGA JE HIGSOV BOSON , KI GA TOLK IŠČREJO IN ZAKAJICIHADRONSKI TRKSLNIK NSJ BI BIL NSJBOLJSODOBEN RAZISKOVALNI INŠTROMENT KI NAMM BO (NSJ BI ) NAM RAZKRILŠE NERAZKRITE SKRIBVNOSTI O GRSDBI MAA TERIJENO PČE POGLEDAMO MAL ZGODOVINO ZNANOSTI PREDVSEM FIZIKE PRSKTIČTEMELJNIH PARAMETROV TEGA SVETA JE POPOLN DOKAZ ČLOVEŠKE IZNSJDLJIVOSTI N DOMISLENOSTIKI VSAKA MERITETRIUMF ČLOVEŠKEGA UMa hadronski ztrkslni je ravno narobe je primer omejenodti in pomanjksnja domišljije homo sapiensasli vsaj to pri fizikihpredvsem. evo sedsj sem se zameril polovini fizikov na planetu.no vsaj polovici od tistih,ki brerejo kulinsriko

V

ežoj

aaaaaaaaaaaaaaa, da ne berejo vwi lkulinarikokakšen ps je to sodoben gizik ki nr berrejovsi kauliansriko

ežoj

Prosim za SLOVENSKI prevod, saj upam da še živimo v Sloveniji

Zelenjavna juhica s kruhovimi rožicami.

top.verbena

Kuhano kislo zelje, matevž, krvavice.

, piškoti

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 03. 2015 12:49

top.verbena, prosila bi te za recept in pa postopek:) tako lepih rožic še nikoli nisem videla!

Pri nas bo zelejavna rižota in pesa.

_čebelica_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti