Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Kremna špinača in pire krompir, hrenovka. Ne vem, kdaj je bilo to zadnjič na mizi.   

Predvčerajšnjim: na 3/4 dnevnem izletu sva se ustavila v nekem lokalu za pozno kosilo/zgodnjo večerjo (ob treh popoldne): Zame je bil sendvič s pulled pork (razcefrano dimljeno svinjino) in solata, za dragega sendvič s piščančjim currijem, pomfrijem in solato. Zame neko lokalno lager piivo, za dragega nesladek ledeni čaj. 

Sobota: Se mi zdi, da so bili neko "ostanki" od božiča.  Spomin imam odličen, a kratek. 

Danes se grem presnojedko (solata), za dragega bom iz skrinje povlekla doma pripravljene piščančje enčilade, ta zelene. 

Tista lekcija fizike par dni nazaj me je popolnoma presenetila. 

Vanja

Binko83 je napisal/a:

babka1951 je napisal/a:

Ste opazili, da moje zlato že par dni ne kuha---???

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

moje zlato je dobila fantka par dni nazaj (28.)

Binko83

Ju-hu-hu... pa imamo spet enega malega klenega Slovenca...

Vse dobro vam želim in ogromno nasmejanih dni, pa čim manj neprespanih noči...

Uživajte vsak skupni trenutek na novi poti 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: Prežganka s korenčkom in gresom, burek s skuto, stročji fižol v solati z majonezo, domači fruc.

Za moje zalto pa: Najlepše na svetu je rojstvo otroka

in najlepša pesem, ko prvič zajoka! 

Čestitke in vse dobro !

Katrca11

krompir v kosih, pražena svinjska jetra z mesom, endivija

Balenka

evo še jaz par besed. dsnes zs kosiloskuše in pom fritribe so od silvesretrskegs jedilnikDANES ŠE NUJNI OPRAVKI ZARDI TEGA MRAZSA SO MUCE MOGLE DOBITMSAL BOLJŠE KOSILODSANES HRENOVKE ,  MUCE SO NA PROSTEM IMAJO ŠKATLO O STIROPORJA. JIM NE PIHA IN SO NA SUHEM, MRZLIO PA JE ZA MUCE TO NAJ NE BI BIL PROBLEMMOGRL SEM ŠE SKRIT MAVOLOIN VDVOMETRSKO POCINKSNO CEV.DA MI JE NE NAJDEJO SAJ VESTE ZAKAJ TO IMAMSEDAJ SEPOSLAVLJAM VSEM ŽELIM LEP VEČERČAW

ežoj

Mi  danes makaronovo meso-merkamo vnuka in je jedilnik prilagojen/beri otrok izbirčen/, sicer sem pa zelo vesela Ežoja, ker res vse prispevke spremljam in sem ga kar pogrešala. Lep in prijeten skok v novo leto želim vsem kulinaričarkam in kulinaričarjem!

branka

Moje zlato-iskrene čestitke in zdravje celi družinici.Upam da boš spet kuhala,saj je za večjo družino lepše pripravljati kosilo,kot ,če si sam ali v dvoje.

mojih6

Danes:   dušen ohrovt, pražen krompir, govedina v česnovi omaki.

, piškoti,  sadna kupa.

mopsika      Lepo praznujte.

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 31.dec 2014 16:01

Goveja juha z rezanci, špinača, meso iz juhe, pire krompir in hrenovka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Silvestrovega dan:      

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti