Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj 

zelo vesela, da si se nam končno javil, želim ti vse lepo za praznike, predvsem zdravja pa seveda tudi ostalim na kulinariki ampak tebi še posebno!!

Drugače pa danes za kosilo domača pica in francoska solata:

angie :)

EVO NEKAJ BESED UPSAM, DA BO BERLJIVO KLJUB TIPKARSKIM NAPAKAMmožno izvestitudi sam nisem zijhrer sto procentnoker ta svet še je, če bi to bilo možno bi do sedsaj to žposkudili v kskem skribnem lsboratotriju v arizoni ali nevadi ali sibirijiali bi to poskusili kskšni islamski fiziki v pakistanualisibrijiNaJDLI VELIKO NEVARNIH kemikalijKWEMIKALIJSEDAJ BI PA ZIHER UDARNS VEST BILS, DA SO PRIpri onem kemiku je šlo zas nekaj litrov zmesi za nitriranepri meni bi tudi nsašli nekaj kg gnojila kan ki se itak sestoji iz ¾ amonium nitrata, ki je dskupsj z kurilnim oljem priljunljrniexploziv teroristov, lahko si sam midslilm ksko bi to bilo slišati v poroćilihpoptvče vas stvar še kaj zanima poglejtnal pri knjigsah na amazon .vom. pa ne iskati pod kako uničiti plnet, iščite pod kvantna s teorija polja DEDEMDESETLETNEM FIZIKU NAJDLI VSE POTREBNOžal recept bo zapisN MED RSTICAMI IN ZV NEKIH ČUFNIH UNSKIH VEČKRAST SO TO GRŠKR ČRKE. ZS RAZUMRVNJE NOTE MOGLI PRECEJPOGLOBNIT SVOJE POZNAVNJE MATEMSTIKE IN FIZIKE ZA UNIČENJE PLANETAIN V RASAMSTIČNEM SPREMINJANJU KSDROv KAZALI DVOMETARSKONASLEDNJA UDARNA VEST N POP TVBI LAHKO BILA, DA SO PRI DVSJSETLETNEM FIZIKU IZ LJUNLJSNE NAJDLIPOREBNE STVARI ZAS UNIČRNJRE PLSNETA POKSZSLI BOFOZDŠILJTN SVINČNIK IN NEKSJPOL ČITEGA PS PIRJAS ZA PISANJE DVOCOLSKO CEVIN DESETKILSKOA JA: VČETRAJ ZA KOSILO SIROV BUREKDANE SSV PEČICI PEČEN KROMPIR IN NA NJEM NEKSJ KREMENSDLIC

ežoj

Dragi ežoj, bom jutri tudi jaz naredila sirov burek, veselim se tvojih kremenatlov in komaj čakam, ko boš spet presedljal na ribice... Zdravo in srečno naprej 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Drago ežoj, tvoja vrnitev je ena lepših stvari letos. Srečno in predvsem zdravo ti želim.

karnak

račkina juha drugič, pečen krompir, polnjeni lignji s sirom in šunko, malo pohanega piščanca od včeraj, mešana solata

Balenka

Dragi Ežoj, hvala da si nas prišel pogledat. Upam, da boš čedalje pogosteje z nami. V novem letu pa ti želim predvsem zdravja, ostalo bo potem samo prišlo.

Nedelja: pečenica, ajdovi žganci, kislo zelje

Ponedeljek: bg svedrci z bolonez omako, pesa

Julija

Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 30.dec 2014 00:01

ežoj .  

Predvčerajšnjim:  juha iz govejega jezika in kosti, goveji jezik, ocvrti krompirjevi svaljki in radič s fižolom. Včeraj: pašta fižol in domače hrenovke iz mesa mangalic (mnjam, to hrenovke iz mojih mladih dni), danes: goveja juha z rezanci, piščančji file z dušeno zelenjavo. 

Cila

Živeti kakorkoli že,a živeti je zapisal Dostojevski.

ežoj,hvala ker si spet z nami,zdravja polno skledo ti želim

lušt

Ežoj, to je pa najlepša stvar na internetu ki sem jo danes videla. Ravno včeraj sem mislila nate, ker sedaj te pa res že dolgo nismo nič brali in evo, prvi zapis, ki ga na KulSlo preberem, je tvoj. Vse dobro v novem letu ti želim.

Mi smo včeraj jedli gratinirane zrezke in kraljevski krompir.

kleo

Sporočilo je spremenil(a) kleo dne 30.dec 2014 10:18

Danes: kisla repa, mešan z ocvirki,  krvavice.

, piškoti

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30.dec 2014 10:40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti