Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

Ste opazili, da moje zlato že par dni ne kuha---???

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

moje zlato je dobila fantka par dni nazaj (28.)

Binko83

Binko83 je napisal/a:

babka1951 je napisal/a:

Binko83

Čestitke mojezlato za fantka. Želim vam zdravja in sreče ob 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz pa iščem idejo za kosilo za enega. Moj ima še od včeraj kislo zelje in pečenico, jaz pa nimam ideje kaj bi danes. Mogoče kar pečen losos s kuhano zelenjavo.

Nia86

Torek:     

Pozdravček!

P.S. - Mopsika, prisežem pri krvavicah, da nisem plonkala 

Danes pa tisto, kar je na sporedu samo enkrat na leto (in letos še ni bilo): pohana kurja bedrca in krompirjeva solata. Ni za vsak želodec, ampak dobro pa je!

Sonja

Dragička,  .

mopsika

Binko83 je napisal/a:

babka1951 je napisal/a:

Binko83

Čestitke! :)

Pri nas pa danes impro vege sarmice z ajdovo kašo, kvinojo in sojinim drobljencem. Bomo videli, kako bo uspelo, zdaj se še cmarijo.

RadaJem

Pri nas pa danes dušeno kislo zelje, repa, v kosih kuhan krompir, pečenica in krvavica( te nisem jedla že 20 let- tokrat pa je hčerkin fant prinesel domače koline- pa so tako lepe krvavice izgledale, da je bilo nujno treba probat). Odlično!!!!! 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30.dec 2014 16:17

Bom kar tukaj čestitala naši mladi mamici za njenega drugega sinčka. Naj mu bo postlano z rožicami! Pa lačen tudi ne bo pri tako pridni kuharici!

Pri nama pa spet jota, pa zame solata s krompirjem. Za posladek pa z gosti pršut in sir, kuhano jajce. In sprehod po Ljubljani, ne vem, meni se sploh ni zdelo zelo mrzlo sredi dneva, bolj pasje mrzlo je ponoči, zjutraj in zvečer.

Vsem pridnim kuharicam in kuharjem srečno, zdravo in bogato kulinarično leto 2015!

Pa še eno vsak dan, da odžene dohtarja stran!

naor

Danes je bila kurja juhca,

http://allrecipes.com/Recipe/Honey-Garlic-Chicken-W in  pire krompir in motovilec, kasneje prvič pečena potratna .

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti