Danes je bila tudi pri nas sarma in domač kruh. Kasneje pa moja prva potratna potička.
Srečno in vse lepo v letu 2015!!!![]()
Danes je bila tudi pri nas sarma in domač kruh. Kasneje pa moja prva potratna potička.
Srečno in vse lepo v letu 2015!!!![]()
Testenine z ragujem, cvetača in solata.
Pipi Maj![]()
![]()
![]()
Danes: kisla repa, matevž
, piškoti
mopsika![]()
Petek:
Goveja juhica; sarmica

Pozdravček!
cvetacna juha, piscancja pita, zelje z radicem, potica in piskoti![]()
Danes goveja juha z zvezdicami, panirani dunajski zrezki, pomfri, zame pa pečen puranji zrezek in dušeno korenje, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixikarjolca hvslas ps drugsč se mi zdi,da nimyš prav, kulinatrika je skos ta pravasvane glede na to če jez kaj npišemali ne in v zspisanem omenim kozmologijo slosliskšno drugo fitzikaajsslno teorijoupam , da sedajne bo fizikalni portal kvadraksdabras začel onjsvljat recepte sli kulinsričnr rteme
ežojAh, ežoj, Kvarkadabra je bila že davno v kuhinji.
Pri nas danes za kosilo ni bilo nič revolucionarnega, jutri se obeta segediner, iz domačega kislega zelja, seveda.
aja pri nam danas pra žene skuše in pommes afrit
ežoj
| Trixi je napisal/a: |
Danes goveja juha z zvezdicami, panirani dunajski zrezki, pomfri, zame pa pečen puranji zrezek in dušeno korenje, zelena solata
|
Kakšni so pa nepanirani dunajski zrezki? ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Fini mini Bamboloni