Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pomfri iz pečice, sojini polpeti, rdeča pesa.

RadaJem

Kosilo: filane paprike, pire krompir, solata iz zelja in krompirja. Popoldne peka piškotov.

Katrca11

Danes: vampi, polenta.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19.dec 2014 12:54

naor je napisal/a:

Babka, pri nas delamo bolj fižol z redkvijo, ampak tale tvoja varianta mi je ful všeč!

naor

naor, pri nas je črna redkev od letos velikokrat na jedilniku 

So enemu, na sistematskem pregledu odkrili žolčne kamne, za katere sploh ni vedel. So rekli, da dokler mirujejo, jih je najbolje pustiti kar pri miru, črna redkev, da je dobro zdravilo za tiste kamne, ki so topni. Jaz jo velikokrat naredim za malico tudi z jogurtovim prelivom...

Kosilo danes: golaž ( mater mi je mesar podtaknil enega starega bika ) kruhovi cmoki, mešana solata 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Črna redkev je že v špajzi, fižol je tudi v hladilniku. Saj pravim, kako fino je, ko dobiš tako slastno idejo.

Kakšen lep dan, upam, da uživate!

naor

Danes so bili polžki z reciklirano včerajšnjo omako

radič v solati, teran in voda

naor, vi iz Ljubljane ste res imeli krasen dan, ja, mi pa, ki smo krtko...

lp

mzm

Danes telečji trakci v omaki, široki rezanci, zeljna solata

jaz sem letos junija posejala črno redkev, zdaj jo imam karton, ena je bila težka pol kg.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes sem delala kitajsko, hrustljavi piščanec s česnovo omako (sojina omaka, česen, ingver, pekoča omaka, rižev kis, poper), pečen riž

jutri lazanja in solata

Danes perujsko kosilo s prijateljico za njen rojstni dan in mini me: Trojni ceviche (nepekoč, pekoč in precej pekoč) in aji de gallina (ki (je čudne barve, sicer pa odlično).

Vanja

Pri nas danes široki rezanci s paradižnikovo omako iz leče, pora in korenčka, za solato pa rdeča pesa.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti