Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mogoče me je pomanjkanje železa (ja, najbrž) pripravilo do tega, da sem imela en philly cheese steak sendvič. http://wichway.weebly.com/uploads/2/6/9/0/26909607/s904 

Slika pobrana z neta, poleg ena čist navadna zelena solata. To je bilo vse za danes, po moje bom še jutri sita.  

Vanja

Včeraj: segedin golaž, krompir v kosih

Danes: zelenjavna juha, zelenjavne pogačice, mešana solata

Jutri: pečene orade, blitva s krompirjem

Sobota: gosta fižolova juha, jabočni zavitek, kompot

Nedelja: goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka, pesina solata

matejaoz

Četrtek: 

Pozdravček!

Danes: kisla repa, matevž, pečenice.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 18.dec 2014 14:53

Včeraj: juha, popečen puranji zrezek, pomfri, koromačeva solata. Za sladico pa bananin kruh.

Danes: juha, krvavica, pražen krompir, kislo zelje z bučnim oljem. Za sladico pa počitek.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

goveja juha, tenstan krompir, kuhano meso iz juhe, zelena solatka

majaos

Danes: ješprenj (buča, mleto meso, za vzorec gomoljike)

koromač v solati

lp

mzm

Včeraj golaž in testenine, zelena solata

danes perutničke z medom, limono in česnom, krompir s slanino in sirom, vse pečeno v pečici

Danes: ričet od predvčerajšnim, je bil za zgodnjo malico, potem ciganski golaž, črna redkev s fižolčkom, kruh...

golaž se pa še kar tensta 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Babka, pri nas delamo bolj fižol z redkvijo, ampak tale tvoja varianta mi je ful všeč!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti