Naor in babka mojemu ne bo nič pomagalo, da bi užival v redkvi. Pravi, da ima preveč okusa po redkvi. ![]()
Meni pa je bila zelo okusna in sem večino sama pojedla. Bom naslednjič samo zase pripravila. ![]()
Naor in babka mojemu ne bo nič pomagalo, da bi užival v redkvi. Pravi, da ima preveč okusa po redkvi. ![]()
Meni pa je bila zelo okusna in sem večino sama pojedla. Bom naslednjič samo zase pripravila. ![]()
Haha, to je pa tako, če ima preveč okusa po nečem, česar ne maramo. Jaz obožujem črno redkev narezano na zelo tanke rezine, posute s soljo in malo pokapane z oljem. Okus tako pripravljene redkve s črnim kruhom me spominja na mojega očeta, ki je to pripravljal in je ostalo dobro za vedno. ![]()
![]()
Danes: Bučkini polpeti in ješprenj z rižem in korenčkom.
Jutri: Šampinjoni s krompirjem in papriko v pečici, rdeča pesa.
Včeraj goveja juha z zvezdicami, testenine z mesno omako, zelena solata
Po včerajšnji obilni večerji s prijatelji danes izlet na Bled, kosilo pa spotoma
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
pečen krompir
, mešana zelena solata, kuhan brstični
ohrovt, panetton kolač, piškoti. ![]()
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.dec 2014 15:44
danes pa je na čisti juhi ati, mami in mladič pa včerejšna juha s gresovimi knedli, pire krompir, mleto goveje meso v omaki
lp
danica85Juha, pečena rebra in pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Nedelja:

Pozdravček!
pri nas danes včerajšnja kokošja juha z rezanci, sarmice v ohrovtovih listih (dvem članom so bile ok, dva sta se zmrdovala), kuhan krompir![]()
Danes fish and chips (oslič, paniran v testu iz piva in pomfri), kitajsko zelje v solati
jutri bom naredila pa tacose s kozicami in zelenjavo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Zeljne krpice