Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor in babka mojemu  ne bo nič pomagalo, da bi užival v redkvi. Pravi, da ima preveč okusa po redkvi. 

Meni pa je bila zelo okusna in sem večino sama pojedla. Bom naslednjič samo zase pripravila. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Haha, to je pa tako, če ima preveč okusa po nečem, česar ne maramo. Jaz obožujem črno redkev narezano na zelo tanke rezine, posute s soljo in malo pokapane z oljem. Okus tako pripravljene redkve s črnim kruhom me spominja na mojega očeta, ki je to pripravljal in je ostalo dobro za vedno.

naor

Danes: Bučkini polpeti in ješprenj z rižem in korenčkom.

Jutri: Šampinjoni s krompirjem in papriko v pečici, rdeča pesa.

RadaJem

Včeraj  goveja juha z zvezdicami, testenine z mesno omako, zelena solata

Po včerajšnji obilni večerji s prijatelji danes izlet na Bled, kosilo pa spotoma

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21.dec 2014 17:23

Danes:   pečene sv. rebre       pečen krompir,   mešana zelena solata,    kuhan brstični         

ohrovt,      panetton kolač,     piškoti. 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.dec 2014 15:44

danes pa je na čisti juhi ati, mami in mladič pa včerejšna juha s gresovimi knedli, pire krompir, mleto goveje meso v omaki

lp

danica85

Juha, pečena rebra in pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Nedelja:             

Pozdravček!

pri nas danes včerajšnja kokošja juha z rezanci, sarmice v ohrovtovih listih (dvem članom so bile ok, dva sta se zmrdovala), kuhan krompir

majaos

Danes fish and chips (oslič, paniran v testu iz piva in pomfri), kitajsko zelje v solati

jutri bom naredila pa tacose s kozicami in zelenjavo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti