Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vceraj smo jedli sarmo, pire krompir, za zacetek pa spincno juho z rizkom. Za sladico domaci bozicni piskoti.

Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.

Jutri pa spet sarma.

satilon

Mi smo bili (spet) v Mehiki. Za ene čili con carne, za druge tortilje ... Dve od devetih pri mizi pa sta si nekaj  zmišljevali in sta su spekli oradi.

mamamia

Pri sestri na kosilu.

dari

[citat=--satilon--]

Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.

Jutri pa spet sarma.

In jaz švrknem čez tale tekst z očmi in preberem: Danes za kosilo poceni konjski zrezki, počen krompir, .....itd, na koncu pa Jutri pa spet sama.    Sem morala še enkrat lepo počasi prebrati.
Danes za kosilo pri nas: zelenjavna juha, špageti v omaki, solata - vitlof s krompirjem, sladica štrudelj.  

Katrca11

Pri nas: Včeraj preskočeno kosilo. Totalno. Nihče umrl od lakote. Danes tisto, kar bi moralo biti včeraj (peposo, semolina gnocchi, fižol in posebej solata. Kozarec malbeca. Jutri ponovitev, namesto solate šparglji. :)

Vanja

dari je napisal/a:

Pri sestri na kosilu.

dari

In to je? Žgenki ali restan? Omakica krvava in neki mesek?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes bo zelenjavna juha. Malo predaha po dobrotah in pred njimi. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

MBrando,restan,vinska omaka in sv.reberca zapečena ful, ker imamo take radi,pa še solata je bila,se je ne vidi na sliki.Ja pa juha iz hrbtišine z rezanci.lp

dari

Petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, radič in motovilec

Sobota: goveja juha, makaroni z mletim mesom, radič in motovilec

Nedelja: boranija, radič in motovilec, torta

Ponedeljek: goveja juha, polpeti, dušene bučke, pire krompir, radič in motovilec

NENA58

Danes: kuhano kislo zelje,  pire krompir,  jetrnice, panettone,  piškoti.

Peče se .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22.dec 2014 12:13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti