![]()
![]()
![]()
Danes: kuhano kislo zelje
, pretlačen krompir z ocvirki
, krvavice![]()
panetttone kolač.
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20.dec 2014 12:03
![]()
![]()
![]()
Danes: kuhano kislo zelje
, pretlačen krompir z ocvirki
, krvavice![]()
panetttone kolač.
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20.dec 2014 12:03
čet in petek-domači burgerji za atija, mami in mladič pržganka.
danes mami in mladič pišč.juhica, mogoč celo kašn gresov knedl, ati pojma nimam kaj bo zravn. juhica dši, druzga pa do spalnice ne voham.
lp
danica85Danes: sladko zelje, pire krompir, hrenovke... pol pa sladoled in sadna kupa...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Sobota:
![]()
Kurja juhica z domačimi rezanci;
Dušen riž, grah v omaki, v sezamu, bučnih semenih in mandeljni panirani puranji zrezki;
Endivija, radič v solati;
Rolice z vaniljevo slaščičarsko kremo

Pozdravček!
Gobova juha (z vrečke), makaroni z omako, črna redkev (glede na to, da jo vse jeste, sem morala sprobati).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas peposo in semolina njoki. Pred tem repincelj z grenivko in avokadom v jogurtovi polivki. ![]()
pri nas juha iz pišč. hrbta s polno zelenjave in gresovimi žličniki, pečen krompir s kožico, skupaj s piščancem, ohrovtova solata![]()
![]()
![]()
Moje zlato, pripravi redkvico s fižolom in bučnim oljem, bo tudi tvojemu všeč!![]()
![]()
Danes: goeji golaž na divjačinski način (recimo), polenta, koromač v solati, teran in voda.
(se še kuha
)
Jutri bo precej podobno.
lp
mzmDraga, moje zlato, naslednjič naredi tako, kot si naredila... samo brez kisa...
Naš golaž je romal v male posodice, meso tako zelo trdo, omaka fantastična... bom še pogruntala, kaj bom prihodnjič iz tega naredila ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Dušeno sladko zelje