Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  kuhano kislo zelje, pretlačen krompir z ocvirki, krvavice

panetttone   kolač.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20.dec 2014 12:03

čet in petek-domači burgerji za atija, mami in mladič pržganka.

danes mami in mladič pišč.juhica, mogoč celo kašn gresov knedl, ati pojma nimam kaj bo zravn. juhica dši, druzga pa do spalnice ne voham.

lp

danica85

Danes: sladko zelje, pire krompir, hrenovke... pol pa sladoled in sadna kupa...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Sobota:         

Kurja juhica z domačimi rezanci;
Dušen riž, grah v omaki, v sezamu, bučnih semenih in mandeljni panirani puranji zrezki;
Endivija, radič v solati;
Rolice z vaniljevo slaščičarsko kremo

Pozdravček!

Gobova juha (z vrečke), makaroni z omako, črna redkev (glede na to, da jo vse jeste, sem morala sprobati).

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pri nas peposo in semolina njoki. Pred tem repincelj z grenivko in avokadom v jogurtovi polivki. 

Vanja

pri nas juha iz pišč. hrbta s polno zelenjave in gresovimi žličniki, pečen krompir s kožico, skupaj s piščancem, ohrovtova solata

majaos

Moje zlato, pripravi redkvico s fižolom in bučnim oljem, bo tudi tvojemu všeč!

naor

Danes: goeji golaž na divjačinski način (recimo), polenta, koromač v solati, teran in voda.

(se še kuha)

Jutri bo precej podobno.

lp

mzm

Draga, moje zlato, naslednjič naredi tako, kot si naredila... samo brez kisa...

Naš golaž je romal v male posodice, meso tako zelo trdo, omaka fantastična... bom še pogruntala, kaj bom prihodnjič iz tega naredila 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti