Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, res zelo zadovoljna, spekla reberca, mesarja sem prosila, da mi je kožo malo narezal. Bila so mehka, sočna, najboljše do sedaj pečena v pečici.

Danes pa špageti s šampijoni v omaki in endivja s krompirjem. Dobilla v dar grozdje z brajde, zelo sladko.

naor

Tvoje sladice oz. kar delaš sladkega je zmeraj nekaj novega, same super ideje, use za sprobat. Me zanima kako narediš zdrobove palačinke, lahko deliš z nami, prosim?
Lep dan,

ursiii

Recept za zdrobove palačinke

312ml moke, 83ml zdroba, 83ml sladkorja, žlička sode, žlička pecilnega, pol žličke soli, 325ml mleka, 125ml kisle smetane, 62ml olje, jajce, vanilij ekstrakta

Zmešamo suhe sestavine in v drugi posodi mokre sestavine. V mokre sestavine narahlo vmešamo suhe sestavine. Pustimo počivat 15 minut, nato jih spečemo. 

Danes: polnozrnate makaroni z brokolijem, solata, muffini s hruškami in nutello

breskva

Juha, ocvrti piščančji zrezek, bučkini polpeti, stročji fižol z maslom, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: zelenjavna juha, losos, pire krompir, dušene bučke, kumaričina in zeljnata solata

Danes: pita iz pora, mocarele in sira, pohani puranji zrezki, paradižnikova in kumaričina solata

Jutri: zelenjavna juha, piščančja rižota, solata iz stročjega fižola in kumaričina solata

NENA58

Danes: Melancan, 2 papirki, 3 mlade rumene bučke, čebula, česen, pelati in začimbe = rattatouille (ki bo še za jutri)  Še zadnji trije koščki dimljenih reberc, popečene kruhove palčke.

@ Mišzmoke: krohotam se: sv. = svinjsko.  

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 09. 2014 23:30

Včeraj nekaj na 1,2,3. Takšna kosila so mi najljubša, saj ne vzamejo dosti časa + posode še za mišji kakec ne ostane.
Življenje je SUPER.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: pohorski lonec,domač čebulni

mopsika

Ponedeljek - torek:  Tam nekje na terenu, na - Boranija; piščančji paprikaš, njoki, zelena solata 

Sreda: 

Pozdravček!

Breskva, hvala!

Danes hrenovke v testu, za sladico skutno pecivo z višnjami in prijatelj noči .

Jutri pišček z zelenjavo po kitajsko, riž.

Lp

ursiii

Pri nas: telečja obara, zelena solata, Vrtejbenkine čebulne žemljice in marmorni kolač Tete torte 

SMARTY1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti