Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, makaroni s puranjim mesom, paradižnikova solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

kosilo skuhal oči: dunajski piščačnčji zrezki, krompirjeva solata, večerjo pa sestra: gres

majaos

Danes: enolončnica s hrenavko, domače rogličke, kruhov narastek z jabolki (sem mogla porabit ostane kruha) 

breskva

Danes: Verjeli ali ne, še vedno je ostalo malo ratatulija, iz zmrzovalnika sem vzela testo za pizzo, ki jo bom obložila z gobami in čist lahkim a zelo česnovo/gobovim bešamelom, posipala z malo svežega timijana, ko bo pečena jo bom "okrasila" z rukolo. Bam!  

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 12. 2014 02:42

Danes zelenjavna juha, pire in omaka z gobicami.  Sezono je treba izkoristiti 

yulchi

Včeraj: zelenjavna juha, pesina solata, rižota z gobicami

Danes: juha, paradižnikova solata, polpeti

Sobota: dušeno sladko zelje, pražen krompir

matejaoz

Danes: zelenjavna juha,kranjske klobase,solata iz domačega paradižnika in paprik,domač čebulni . Sprememba prvotnega plana,na željo sina. Sem pa naredila  paradižnikovi shranki-koščki.,da sem dobila tako enostaven in dober recept.

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2014 14:36

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2014 14:38

Zelenjavna juha in rižota z lisičkami.

tanjaj

Petek:       

Riževi rezanci, dušena zelenjava s šitaki gobami, pečen losos; mešana solata

Pozdravček!

Danes goveja juha z domačimi rezanci, mesna omaka z makarončki, zeljna solata, pesa

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti