Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Svinjska pečenka, pražen kormpir, musaka, motovilec v solati, krofi z marmelado in nutello.

jade

Sporočilo je spremenil(a) jade dne 21. 2014 15:26

Danes prebranec in pišč. ocvrti zrezki in motovilec.

tanjaj

Slikice od včeraj, današnje še pridejo....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pečen brancin, tržaška omaka, blitva s krompirjem. Belo vino, saj mora ribak trikrat plavat. 

mamka

Ognjiček, poglej si blog od Dragičke, ki sicer ni blog, imaš pa recept napisan! Tudi jaz bom to v kratkem scumprala.

naor

naor je napisal/a:

Ognjiček, poglej si blog od Dragičke, ki sicer ni blog, imaš pa recept napisan!

No, če pa tole ni blog, kaj je pa potem blog? Za moj okus je eden od boljših, tukaj objavjenih. Dragička, le nadaljuj z njimi!

Danes pri nas: Kokošja juha s fritati, korenčkom in drobnjakom, široki rezanci z maslom, vinska omaka, pečena kokoška, radiči, regrat in motovilec v solati.

rimljanka

Rimi., 

Pozdravček!

Rimljanka, sori, ampak najprej preberi Dragičkin blog in boš takoj vedela, zakaj sem to napisala. Kar se mene tiče, je čisto ta prav bolg. Naredila sem napako, ker pisanja nisem opremila s pripadajočim smeškom.

naor

Danes: goveja juha z ribano kašo (juha iz zamrzovalnika), makaroni z jabolkom

breskva

naor je napisal/a:

Rimljanka, sori, ampak najprej preberi Dragičkin blog in boš takoj vedela, zakaj sem to napisala. Kar se mene tiče, je čisto ta prav bolg. Naredila sem napako, ker pisanja nisem opremila s pripadajočim smeškom.

Od kod ti pa ideja, da ga nisem prebrala? Če si hotela posnemati Dragičkin stil pisanja, ti pač ni uspelo.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti