Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: pražen riž z vellliiiiko zelenjave in piščančji zrezki v sirovi omaki in solata

lučica

LexieB,

Danes: zelenjavna mineštra, nato cvetača, brokoli in pekoče olive iz ponve, ne, samo trenutek, grem pogledat v sosednjo temo...aha, iz skilleta ( kaj vse imam, kdo bi si mislil), mozzarella s pestom iz bučnih semen

cikorija v solati, voda

lp

mzm
Malo off-topic: a se skillet v visoki slovenščini naglaša tako, da se rima na "sekret" ali je naglas na prvem zlogu? Da ne bom sfalila v kaki fini družbi, pa me bodo potem čudno gledali...

Danes: puranji file z porom, njoki, rdeča pesa 

breskva

Juha, tunini polpeti, pečen krompir, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

proxima je napisal/a:
Malo off-topic: a se skillet v visoki slovenščini naglaša tako, da se rima na "sekret" ali je naglas na prvem zlogu? Da ne bom sfalila v kaki fini družbi, pa me bodo potem čudno gledali...

Naglas je na prvem zlogu - na i-ju :). 

Pon:  Jetrca z jabolki

Tor: Testenine, dušeno zelje in piščančji koščki

Sre: Klobase in kruh

Čet: Pečena govedina z zelenjavo po mehiško

Pet: Kosilu nekje sredi Zagreba :)Sob: Povabljeni na rojstni dan

Ned: Kuha tašča?

Vedno je zraven ogromno solate, zadnje čase bi samo zelje na solato in vse druge načine jedla sploh ne vem kaj mi je. Aha pa čebulo tudi. Ni važno kaj je samo da je čebula ali zelje :)

testeninca

Pečen , ražnjiči,solata,rdeč radič,endivija malo česen...

dari

testeninca je napisal/a:

Vedno je zraven ogromno solate, zadnje čase bi samo zelje na solato in vse druge načine jedla sploh ne vem kaj mi je. Aha pa čebulo tudi. Ni važno kaj je samo da je čebula ali zelje :)

testeninca

A...A...A morda...Ne, pa saj ne.....joj, slonček DUMBO je tako simpatična risanka. Ravno gledal v prazničnem dec,času....morda pa le...ali prihaja  ali pa ?....oz. MORDA pa je vse samo ENO VLKO LUŠTANJE, kot pri meni grah in polenta. Grah sem do danes imel v vsakem obroku od sobote dalje, polenta pa je že bila 4x na tapeti. Wiiii. Včasih se bojim, da jo preveč bašem in da nekaj ni ok z mano, hihi. Če pa, če pa, če pa jo občasno za KOSILO pa pol za VEČERJO pa še za zajtrk si jo skombiniram v moje sadno/oreščkaste frištike. Tudi čokoljat in oreščke sem že primešal v polento. Kakšne kombinajšn, ampak samo da uživam....zatorej, UŽIVAJ ZELJE!!! Nom nom

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pa kar tako nekaj, pobrano iz hladilnika in špajze

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti