danes: pražen riž z vellliiiiko zelenjave in piščančji zrezki v sirovi omaki in solata
lučica
Dušeno sladko zelje
danes: pražen riž z vellliiiiko zelenjave in piščančji zrezki v sirovi omaki in solata
lučicaLexieB, ![]()
Danes: zelenjavna mineštra, nato cvetača, brokoli in pekoče olive iz ponve, ne, samo trenutek, grem pogledat v sosednjo temo...aha, iz skilleta (
kaj vse imam, kdo bi si mislil), mozzarella s pestom iz bučnih semen
cikorija v solati, voda![]()
lp
mzmDanes: puranji file z porom, njoki, rdeča pesa
Juha, tunini polpeti, pečen krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| proxima je napisal/a: |
| Malo off-topic: a se skillet v visoki slovenščini naglaša tako, da se rima na "sekret" ali je naglas na prvem zlogu? Da ne bom sfalila v kaki fini družbi, pa me bodo potem čudno gledali... |
Naglas je na prvem zlogu - na i-ju :).
Pon: Jetrca z jabolki
Tor: Testenine, dušeno zelje in piščančji koščki
Sre: Klobase in kruh
Čet: Pečena govedina z zelenjavo po mehiško
Pet: Kosilu nekje sredi Zagreba :)Sob: Povabljeni na rojstni dan
Ned: Kuha tašča?
Vedno je zraven ogromno solate, zadnje čase bi samo zelje na solato in vse druge načine jedla sploh ne vem kaj mi je. Aha pa čebulo tudi. Ni važno kaj je samo da je čebula ali zelje :)
testenincaPečen
,
ražnjiči,solata,rdeč radič,endivija malo
česen...
| testeninca je napisal/a: |
Vedno je zraven ogromno solate, zadnje čase bi samo zelje na solato in vse druge načine jedla sploh ne vem kaj mi je. Aha pa čebulo tudi. Ni važno kaj je samo da je čebula ali zelje :)
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Danes pa kar tako nekaj, pobrano iz hladilnika in špajze ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Kremna cvetačna juha