Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jade, željam tvojih otrok se ne bi mogla upret

Danes: pečen kunec, zdrobovi njoki s skuto, por s korenjem

skleda radiča s česnom, teran in voda

lp

mzm

Uf, danes pa najprej rižota iz pečice, nato je šel notri kruhek in zatem v rahlo ogreto še jogurti :), da se izkoristi pečica. Medtem pa sem naredila še jogurtovo bombo in pa miške s skuto. 

Vglavnem kuharsko pospravljalni dan, ko pa je tak dež ;(

testeninca

Zdravo,

temo spremljam že nekaj časa, logirana sm pa šele od danes naprej. Vidla sem da ste nekaj časa nazaj pisali o jedilnikih-sama ga pripravim za 1mesec. Zdej to ne pomeni, da bom kuhala točno to kar je za tisti dan predvideno (pač se lahko zgodi marsikaj;od tega da me moja biba hoče met skoz ob seb (beri rastejo zobki), do tega da se nama z možem lušta kej druzga), pomeni pa da imam sestavine doma. In vsi vemo da iz istih sestavin lahko pripravimo marsikaj :)  Prej sem jedilnike sestavlala tedensko, sedaj jih mesečno iz enega samega razloga-finance. Imava malega otroka (sem na porodniški a sem "prepozno" rodila, da bi se mi upoštevala delovna doba, tako da imam soc.porodniško), moževo plačo in 2kredita za stanovanje. Pol je vse jasno... :S In ker ne hodva vsak dan v trgovino, se pač prišpara. 

Da ne bom čist off topic, danes ne bom imela časa za nedeljsko kosilo, ker sva se z možem odločila da bova fato špilala in naredla generalko-ampak res generalko :) Pa sva se odločla da bo nekej na hitr- goba juha (gobice iz zmrzovalnika) in palačinke z domačo višnjevo marmelado. Za bibo pa pire krompirček s hokaidi bučko.

Bodte fajn

Danes bo goveja juha, pečen odojek, pražen krompir in solata. Pa seveda kozarec in kasneje .

Cinnamon Stick

Včeraj goveja juha, zelenjavna rižota malo govejega mesa in regrat,

danes pa goveja juha, pire krompir, puranji zrezki v gobovi omaki in zelena solata z regratom!

tanjaj

Segedin,pri meni že znana, priloga,pecivo,spekla tašča.ker ji je bilo včeraj popoldan dolgčas.dež pa ni imela sprehoda.

dari

Nedelja:   

Kostna juhica (od včeraj); goveji zrezki v omaki, ajdova kaša na posteljici pora, rdeče in zelene paprike;

endivija z radičem

Pozdravček!

Danes: Goveja juha z zdrobovimi cmočki, pražen krompir, krompirjeva solata, stročji fižol v solati, radič v solati, meso iz juhe,  iz juhe.

jade

Danes, goveje juha,pečeno jelenovo in svinjsko meso,pečen krompir, mešana solata(motovilec,radič)domače.Po kosilu kavica in sirov štrudelj.

Milži

Danes piščančji file, pire in čemaž kot špinača,

jutri zelenjavna mineštrca in palačinke.

Lp

ursiii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti