Pri nas pa zrezki s sirom in gobovo omako, pražen krompir, zeljna solata in motovilec
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pečenice na leči
Pri nas pa zrezki s sirom in gobovo omako, pražen krompir, zeljna solata in motovilec
Kjer je volja, tam je pot. TrixiHumus, čarobni kruhki (pirini), sveža zelenjava narezana na trakce (korenček, bučka,por,paprika), jogurtova omaka in velika skleda radiča.
Ninja24Krvavice, pečenice in krompirjeva solata.
Aja, Trixie, sem prebrala tvoj nasvet v zvezi s sacher torto, tvoja verjamem, da je bila dobra, naslednjič poskusim naredit po tvoje. Hvala.
JJZelo ponosna- danes sem prvič delala domače testenine ( ozke in široke rezance) in so mi krasno uspele ![]()
![]()
, so pa res okusne, dosti bolj kot kupljene.
Jedli smo torej govejo juho z domačimi rezanci, omako s koščki purana in zelenjavo, široke rezance in solato iz radiča, kitajskega zelja, koruze in malo krompirja.
Zdajle pa
in marmeladni žepki, ki sem jih pekla včeraj.
goveji zrezki v omaki, polenta, zelena solata, kupljene kremšnite:)![]()
majaos
Četrtek:
![]()
Debeli špageti (No 9) z bolonjez omako 
in veliko naribanega parmezana;
motovilec z radičem in čičeriko
Pozdravček!
tburgar, ![]()
Danes in jutri: vampi
skleda radiča, teran in voda
lp
mzmDanes na meniju sardelce in motovilec v solati.
tanjajDanes: sataraš, polenta, rdeča pesa
breskva
Včeraj prebranac, za sladico biskvitna bomba in saherca, spet ni tak biskvit kot bi si želela, no ja, bo pa v tretje uspelo.
Danes goveja juhica, tenstan krompir in repa, meso iz juhe.
Jutri pa špageti s feta omako in solata.
Lp
ursiiiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Moje štručke