Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pirina mineštra, radič s krompirjem in vsled prvih znakov dobro mi znane bolezni , še Babičina dobrota

Sicer je bil vrstni red malo drugačen, a to so že podrobnosti

lp

mzm

Danes pri nas: bučna juha, pečenka, krompir, dušena zelenjava in paradižnikova solata.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: tortilje z mletim mesom in zelenjavo, mafini z jabolčni in mandlji

breskva

Danes pri nas za kosilo pastirska pita in vrtan radič, za jutri pa že čaka danes skuhan goveji golaž (zraven bo polenta).

ela113

Pečen piščanec z zelenjavo, štruklji in solata,  zatem pa še kremne rezine..

testeninca

Danes:

močnik z gobami, svinjska pečenka, pire krompir, zelenjavno pečenkina omaka, rdeča pesa, mešanica radičev z jajci in krompirjem, torta Pavlova in beljakov kolač, kava

Jutri:

goveja juha, meso iz juhe, krompir (verjetno tenstan), radič, za sladkosnede še kakšen košček beljakovega kolača

micogica

Juha, puranji zrezek v jurčkovi omaki, maslen krompir, popražen por, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

paradižnikova juha, pečen piščanec - zraven pečen krompir, motovilec in klipčiči

regica

Od petka do vključno danes:

- Fižolova LE GRANDE CHEF MAMAN juha (najboljšejšaaaa. Jaz sem jo le "podaljšal" z ostankom goste prekuhe od zdrobovo-cottage cheese žličnikov)

Petek:
+ zelenjavna lazanaj (sem jedel že boljšo. Šolska pač, nothing special )
+ podušena cvetača 
+ solata iz radiča in vložene pese

Sobota:
+ popečena zelenjavna polenta ter skutini žličniki
+ omaka iz graha,pasje radosti, puranje hrenovke ter bele čebulj in pora (ogromno graha in čebule. Delano na domači masti)
+ podušena cveatača
+ košček zele.lazanje (ne spravim takoj po grlu, zatorej vsaki dan malo. Ostalo pa sem zamrznil..hihi)

Nedelja:
+ ista priloga
+ tunina omaka ohne sahne
+ tinstano zelje
+ radič/pesa soljat

Ponedeljek:
+ svinjsko rebro
+ ajdovi žganci
+ tinstano zelje
+ kus kus bizi
+ soljat...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: zelenjavna juha, gamberi z testeninami, solata

Danes: sarma, krompir v kosih

Jutri: zelenjavna juha, ribe, blitva, krompir

Sreda: goveja juha (iz skrinje), haše omaka s špageti, regrat

matejaoz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti