Rimljanka, žal na tako pisanje nimam odgovora. Vse kar bom posnemala bodo Dragičkine paprike!![]()
![]()
Rimljanka, žal na tako pisanje nimam odgovora. Vse kar bom posnemala bodo Dragičkine paprike!![]()
![]()
Živijo, nova na kulinariki
danes za kosilo, goveja pečenka, riž z zelenjavo in endivija solata z na roko narezanim svežim zeljem, za sladico pa nič ker hujšamo![]()
Dobrodošla kuharca30 ![]()
juhuhu, danes mi pa ne bo treba kuhat, ker si je "moje razvajeno dete" pico zaželelo in jo gre v Azur-ja ali Buf-a iskat, bom samo vodo zavrela in notri eno juho iz vrečke fliknila ![]()
![]()
v tej temi se imamo pa radi, prosim lepo! Ko sem včeraj dragičko povprašala za recept, bloga še ni bilo.
Za kosilo bodo najbrž testenine + kotlet v neki omaki + solata. Še prej pa grem avtočku darilo za rojstni dan kupit...spet ima rojstni dan
in nihče v naši familiji ne dobi darilo za toliko denarcev.
Danes pa bo pri nas na željo otrok že spet: Matevž, kisla repa, pečenice.
Ognjič, seveda se imamo radi! Kajti hrana je najbolj povezana z ljubeznijo!![]()
Danes ljubeznivo kuha moj mož, zrezke s krompirjem, njegova jed iz mladosti. Jaz pa brez radiča tudi ne spravim nič dol.
In ker je en tak dan, bom popoldne nekaj spekla. Mislim, da bodo krhki flancati.
![]()
Sobota: ![]()
Kostna juhica z rezanci; pečena vratovina, krompir v kosih in brstični ohrovt (Rudolfov recept); endivija z radičem

Pozdravček!
Štefani pečenka,endivija,fižol, česen.Pa
,ni mi bilo kake druge priloge za delat.
.
Popoldan obisk,pa bodo pizza
,pa malo bomo nazdravili
vsem našim medaljam .
Danes goveja juha z domačimi, danes narejenimi rezanci, špinača, hrenovke, zelena solata in jabolčna pita
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: ribana kaša v zelenjavni juhi, jabolčne palačinke
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Hummus namaz