Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes pri nas:  pečen piščanec, kuhan krompir, rdeča pesa v solati, za posladek pa pečena , je bilo dobro

beva

Goveja juha, pečen krompir, kuhan korenček, pečen kotlet in zelena solata.

tanjaj

Pri nas pa: goveja juha z domačimi rezanci, domači široki rezanci iz ajdove in pirine moke/danes sem imela napad na izdelavo rezancev/ in žrebičkovi naravni zrezki, endivja solata z zeljem.

branka

Malo potepanja po daljnjem vzhodu, menda storič v treh mesecih ... rakovi repki s pečenimi rezanci ... še samo kak indijski piščančji curry imamo večkrat na jedilniku ...

mamamia

Mene bo enolična prehrana čist ugonobila, treba bo poiskat kakšnega varuha študentskih pravic. Torej, pri meni spet riba:

A, da se ribje glave ne jedo? Ja, prej bi povedali, jaz tega nisem vedel, bo pa za drugič.

ežoj

juha iz hrbtovne z rezanci,

krompir v koščkih z ocvirki, naravni zrezek, kuhana zelenjava (China mix),

mešana solata

hruškov kompot

Balenka

Naše današnje kosilo. H kosilu pa je spadala še slastna gobova juha in sladica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Mamamia, super izgleda Bo treba v bližnji prihodnosti tudi pri nas kaj takega probati. Je mogoče recept že v bazi ?

Drugače pa je pri naju danes kosilo izgledalo tako: goveja juhica, piščanec v omakci iz paprik, pečen krompir in zelena solatka. Za zaključek dneva bo pa čez dobro urco rižev narastek

Včeraj pa smo imeli: krompir, repo in krvavice  Za sladico pa belo pito.

La_Rosa

Pri nas danes zelenjavna juha s kurkumo, lazanja, zeljnata solata,  solata iz črne redkve

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2014 08:25

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2014 20:11

Pižamar ali ozimec, no, pa poznam dva nova izraza za pujske v pižamici, kot jim že desetletja pravim, hvala.

Morda se me ob naslednjem srečanju z njimi mati prasica usmilijo še hitreje, kot do zdaj

Danes: pirina mineštra (saj mi ni treba povedat kakšna, a ne)

skleda radiča s krompirjem, kruh in brskanje po pločevinastih škatlah, morda sem kaj spregledala

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti