Rdeče leče ni treba namakati. Ti pa si očitno imela nesrečno roko, da si kupila staro lečo.

Dušeno rdeče zelje
Rdeče leče ni treba namakati. Ti pa si očitno imela nesrečno roko, da si kupila staro lečo.
Ne, rdeče ni treba namakati, zeleno pa, vsaj po mojih izkušnjah. Rimljanka, iz slike sodeč je moje zlato kupila zelenp lečo.Dovolj je recimo dve uri. Meni je tudi sicer veliko ljubša rdeča, a to je stvar okusa.
![]()
Da, kupila sem zeleno lečo. S to stročnico nimam izkušenj, tako da sem vzela zeleno in se ravnala po navodilu na vrečki. Rezultat pa ni bil takšen, kot sem imela v mislih. Žal. A na izkušnjah se učimo.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes bo pri nas špinača iz skrinje, popečen kruh in pečena jajca, zame eno najboljših kosil, čeprav ga v tem času ne prakticiram, ampak ker ravno pospravljam skrinjo in hladilnik....
testenincagolaž in makaroni
lp, tatjana
Torek

Fižolova čorbica
Pozdravček!
Zabeljen fižol in krompir.
lp
cervusDanes: segedin in pire krompir.
spodbe
Včeraj nedolžna mineštra iz svežega zelja,danes je kuhal mož in sicer njoki z piščančjo-polpikantno omako in motovilec z fižolom in jajci.Še bo lahko kuhal...![]()
Danes spet zelenjavna juha s kurkumo ( jim je bila tako všeč, da jo moram ponoviti), za moža ostanek včerajšnjega golaža, makaroni in solata.
Ostali pa bomo piščančje prsi, dušeno zelenjavo in solato.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Brownie z marelicami