Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rdeče leče ni treba namakati. Ti pa si očitno imela nesrečno roko, da si kupila staro lečo.

rimljanka

Ne, rdeče ni treba namakati, zeleno pa, vsaj po mojih izkušnjah. Rimljanka, iz slike sodeč je moje zlato kupila zelenp lečo.Dovolj je recimo dve uri. Meni je tudi sicer veliko ljubša rdeča, a to je stvar okusa.

naor

Da, kupila sem zeleno lečo. S to stročnico nimam izkušenj, tako da sem vzela zeleno in se ravnala po navodilu na vrečki. Rezultat pa ni bil takšen, kot sem imela v mislih. Žal. A na izkušnjah se učimo. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes bo pri nas špinača iz skrinje, popečen kruh in pečena jajca, zame eno najboljših kosil, čeprav ga v tem času ne prakticiram, ampak ker ravno pospravljam skrinjo in hladilnik....

testeninca

golaž in makaroni

lp, tatjana

Torek            

Fižolova čorbica

Pozdravček!

Zabeljen fižol in krompir.

lp

cervus

Danes: segedin in pire krompir.

spodbe

Včeraj nedolžna mineštra iz svežega zelja,danes je kuhal mož in sicer njoki z piščančjo-polpikantno omako in motovilec z fižolom in jajci.Še bo lahko kuhal...

Vrtejbenka

Danes spet zelenjavna juha s kurkumo ( jim je bila tako všeč, da jo moram ponoviti), za moža ostanek včerajšnjega golaža, makaroni in solata.

Ostali pa bomo piščančje prsi, dušeno zelenjavo in solato.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti