Po dolgem času, zopet jaz.
Kislo zelje
pečeno v pečici s svinjskimi reberci.
.
Po dolgem času, zopet jaz.
Kislo zelje
pečeno v pečici s svinjskimi reberci.
.
Po včerajšnem precej mesnem kosilu pa bo danes zelenjavna enolončnica z žličniki in puding.
Lp
tonskVčeraj goveja juha, pražen krompir, govedina iz juhe, velika skleda radiča
danes goveja juha, makaroni s kokosom in lososom, zeljna solata
jutri bojo mesni polpeti, kitajsko zelje s krompirjem
v sredo pa enolončnica: kvinoja, pira, korenje, por, kranjska klobasa ![]()
![]()
![]()
Danes: piščančji koščki iz curry marinade, na posebno željo primožene sorodnice častitljivih let, pogoj je bil, da so ocvrti in kaj naj jaz, sirota, drugega naredim....![]()
...kot da dodam kislo repo ![]()
lp
mzmHaha, Miška, dobro si naredila.![]()
![]()
Lazanja od včeraj in zelena solata s koruzo.
Pa še golaž in kruhova klobasa.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Lečina juha, tortilje po mehiško, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/krvavice in krompirjeva solata
![]()
![]()
![]()
![]()
Rdeča leča je zelo hitro kuhana, v pol ure. Zeleno pa je bolje namočiti. Meni je ljubša rdeča, pa korenje, peteršilj,malo drobno narezane šalotke, žlico ali dve prosene kaše za zgostitev, na koncu pa malo olivnega olja ali pa košček masla. In super juhica je tu.
Danes jedla ostanke od prejšnjih dni. Jutri pa špageti carbonara in solata.
![]()
| naor je napisal/a: |
Rdeča leča je zelo hitro kuhana, v pol ure. Zeleno pa je bolje namočiti. Meni je ljubša rdeča, pa korenje, peteršilj,malo drobno narezane šalotke, žlico ali dve prosene kaše za zgostitev, na koncu pa malo olivnega olja ali pa košček masla. In super juhica je tu. Danes jedla ostanke od prejšnjih dni. Jutri pa špageti carbonara in solata.
|
Hvala za ta podatek. A jo je potrebno namakati čez noč ali je dovolj samo par ur namakanja?
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Hrustljav piščanec iz pečice