PETEK:
Pečena jajčka s čemažem, 
paprika in kruh:
Pozdravček!
PETEK:
Pečena jajčka s čemažem, 
paprika in kruh:
Pozdravček!
Pri nas danes ,golaž,polenta,solata
sirov zavitek.
Pri meni danes:
ma ne, ne, niso ribe, pravzaprav so ribe, pa ne za kosilo............ čist ste me zmešali. Za kosilo je čorba od včeraj!
![]()
ežoj
Danes: zelenjavna mineštra, v ponvi popečeni beluši in kruh s pestom iz bučnih semen
skleda zelene solate
lp
mzmBabka, nič skrbi zaradi penzije. Če je ti ne boš dobila, je tudi jaz in še ostalega pol miljona ne bo. Če bodo oni preživeli, bova midve tudi. Še toliko laže, ker znava delati in biti skromni. Čez poletje ne bo hudega, čez zimo se bomo pa znašli. Kopriva ne pozebe, a ne?![]()
![]()
Danes: goveja juha z ribano kašo, boranja, domač polnozrnati kruh, piškoti z limono
@ naor, hvala ti lepa, za tvoje vzpodbudne besede, jih kar rabim, ker me je malo zneslo, na 1. maj je bil rojen moj oče, na 2. maj tast, bila sta prijatelja mojega življenja, čeprav jih že dolgo ni več, ju močno pogrešam![]()
![]()
![]()
Danes zelenjavna juha, palačinke.
msegovVčeraj smo bili na prvomajskem izletu po Prekmurju in smo se za kosilo ustavili na Turistični kmetiji Puhan v Bogojini. Pred par tedni je bil o njih prispevek v oddaji Na lepše.
Za kosilo smo si privoščili:
Izvrstna hrana in izvrstna domača kapljica, tako alkoholna kot brezalkoholna. Da o razgledu niti ne govorim. Priporočam, če bo slučajno kdo na izletu v teh krajih.
Na vrhu vinograda pa je razgledni stolp, da se lahko vidi bližnja in daljna okolica. Pa Plečnikova cerkev ob vznožju hriba, Bukovniško jezero v relativni bližini, rotunda, otok ljubezni,...
Danes pa na piknik k bratu...
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Sporočilo je spremenil(a) mojezlato dne 04. 2013 08:26
danes: piščančji golaž, tenstan sladki krompir, mešana solata
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Bruschette s paradižnikom in kumarami