Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:
- Koruzni zdrob
- stročji fižol s jogurtovo kislo smetano (izbrskal v košari TIK PRED IZTEKOM. Je pa bil perfektno ohranjen. Skuhal, nekaj za danes, nekaj za jutri in pon. Tako se to dela!
- Mešana NJAAAAAM soljat! (paradižnik, kumare, fižol, zelena paprika)

Jutri:
- Stročji fižol z drobtinicami
- 3 kurja letančka. PI PI PI  
- Paradižnikovo/kumarčna soljat

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 04. 2013 14:00

Včeraj ostanki od poprvomajskega piknika: perutničke, ražnjiči, kotleti, mešana solata, ajvar, pečene bučke. 

Balenka

današnji kosilček: imitacija gobove juhe (v govejo juho zakuhani 2 žlici instantne gobove juhe, žlica ajdove moke), musaka, sladoled,  aja vmes pa še malo pekla- pita - jabolčna

majaos

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 04. 2013 14:15

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 04. 2013 19:00

Danes: prebranac, brazilski tapiokin kruh s sirom

breskva

Danes smo imeli za kosilce tenstane bučke z curryjem, hrenovke in špagete v paradižnikovi omaki.

Lp

ursiii

Pri nas domača pica: zame s špinačo in mocarelo, za ostale pa sir+šunka+gobe+koruza. Paradižnik v solati (še malo plastičen, ampak si ga je mala takooo zaželela), korneti Leone za sladico.

Pozno popoldne peka trikrat pečenega peciva (MBrando in MZM sta ga nekje omenjala, pa je blo treba pod nujno naredit atest ).

ela113

Sporočilo je spremenil(a) ela113 dne 04. 2013 22:00

ela113 je napisal/a:

Pozno popoldne peka trikrat pečenega peciva (MBrando in MZM sta ga nekje omenjala, pa je blo treba pod nujno naredit atest ).

ela113

Sporočilo je spremenil(a) ela113 dne 04. 2013 22:00

Hihi. A ne, da včasih samo pisanje o eni izmed sladic iz baze naredi tako realno sliko v glavi, da pol nimaš miru tako dolgo, dokler se dotične zadeve ne spraviš naredit?
Kako je uspelo?
Jaz sem za vikend bil trdo odločen da spečem MAKOV BISKVIT S KREMO; oz. v izvedbo tega peciva sem bil osredotočen že 2 tedna, a na koncu sem spekel JOGURTOVO PITO za katero pa sem požel/žanjem toliko pohval, da me lahko kar RDEČA LIČKA imenujete .
Naslednji vikend pa je RES namenjen omenjenemu neizpeljanemu projetku.

DANES:
-
BORANIJA brez mesa
- Popečene 3 perutničke, dodane k Boraniji
- Koruzni zdrob
- MEŠANA SOLATA (
njaaaaam. končno kumarce z okusom )

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 05. 2013 07:30

Danes pa bomo jedli: govejo juho z vlivanci, pekli čevapčiče zunaj (beri pod nadstreškom, saj je vse črno), pripravili kakšno prilogo, ...

Lepo nedeljo kulinarikom,

majaos

ela113 je napisal/a:

Očitno trio (Demi, Alci in Rosa) dobro nažiga, se ne spomnim, da bi kdaj jedla ali omenjala to pecivo

Danes bo, nekje ob cesti: trdo kuhana jajca, skuša v konzervi, okisana špinača

Včeraj: ni za povedat, kaj to blo je

lp

mzm

Miškazmokce, će ni blo za povedat, lohk vsaj naslikaš?

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti