Danes: ribe, kuhan krompir in koleraba, paradižnik v solati, enostavna višnjeva torta

Lečina juha in krekerji iz polente
Danes: ribe, kuhan krompir in koleraba, paradižnik v solati, enostavna višnjeva torta
Včerej in danes morska hrana. ![]()

lp, pinka
danes: pečen file postrvi, pire krompir, zelenjava na žaru
mali kuharVčeraj: Goveja juha z zdrobovimi cmoki, sv. pečenka, pečen mlad krompir in kremna špinača iz kopriv.
Zraven kave
pa še topla drobnjakova potička ![]()
ANJA
Včeraj: juha, pečena rebra, pečen krompir, popraženi šparglji, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Trixi, hvala, držim pesti za lep začetek v novi službi ![]()
![]()
Sobota: goveja juha,svinjina v lovski omaki, kruhov cmok, solata (še vedno regrat )
Nedelja: ~ " ~ ,svinjska pečenka, pečen krompir, zelenjava na maslu, solata in sladoled
Danes: greva v dolino v nabavo, potem pa v gostilno Lipan, eden na vampe, ena na postrv ![]()
![]()
MBrando: 3x pečeno pecivo je zelo dobro, pravijo ostali.
To moraš probat!
Mygrace: a z lakoto se gobe zabeli??? jaz pa s smetano in petešiljem
bom naslednjič po tvoje naredila ![]()
![]()
![]()
Danes za kosilo še zbiram ideje... mogoče bo kar pospravljanje ostankov ![]()
Babka1951, hvala za lepe želje. Danes sem si še vzela prosto, da doma vse uredim od nekaj dnevne odsotnosti, likam, popoldne pa grem na sestanek k direktorju, da dorečeva podrobnosti. Verjetno bo jutri prvi delovni dan.Končno.....![]()
Danes za kosilo kuham govejo juho, zraven pa bo pražen krompir, zrezek z gobovo omako, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes svinjski zrezki po cigansko in pire,
jutri pa juhca ( zberem eno iz vrečke) in krompirjevi cmoki z slivami.
Lp
ursiiiDanes pišč. paprikaš in zelena solata.
Jutri pa bo frtalja z šparglji in solata.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko