danes že preiskušen jamiejev recept: kofte iz leče ter piščanca v extra pekoči curry omaki, riži bizi ter motovilec z čemažem in bučnim oljem. Za posladek sladoled ter kava.
Mamka Bršljanka
Mini čokoladni hlebčki
danes že preiskušen jamiejev recept: kofte iz leče ter piščanca v extra pekoči curry omaki, riži bizi ter motovilec z čemažem in bučnim oljem. Za posladek sladoled ter kava.
Mamka BršljankaDanes:
A sem že povedal, kolk imalo dober ribnik v metropoli?............ a, da ne? >Skor ne morem verjet.
ežojVčeraj naju je čez dan držal pokonci sendvič, zvečer pa čevapi in perutke na žaru in paradižnik, kumare, čebula...
Danes pa kos pišč. prsi in mlad krompir z zelenjavo v pečici in pesa.
tanjajDanes: juhica,pečene rebra,tenstan krompir,solata,
za poslastci orehove rezine.
Slastna nudl solata z tuno,popečenimi šparglji,mlado čebulo,čemažem in domačo bio kislo smetano...![]()
Pomladni vrt je zakon!
polarbearlazanja ala Riko
BalenkaSREDA:
Roštilj... ![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Tokrat mi je skuhala tašča: juha, pečen krompir, pečene perutničke, solata.
Danes: goveji zrezki v omaki, pečen krompir, paradižnik in paprika v solati, muffini s čokolado
danes: piščanec iz pečice, pečen sladki kromir, solata
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Ajdovi svaljki s kislo repo