Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: njoki z govejim mesom, vmešana jajca s porom, kumare in paradižnik na solato

mali kuhar

MZM, oprosti, blo je govora o tem pecivu, pa ne vem zakaj se mi je zdelo, da si bila poleg  MBrando je pa bil, sem ziher

Mi smo danes jedli pašto z gobovo omako (jaz ajdovo kašo z gobami), zraven pa soparjen brokoli. Otroka sta rekla, da gob ne več delat

ela113

Ela113, gobe moraš z lakoto zabeliti in ti zagotavljam, da bodo šle še kako v slast

Jejžeštana, pozabla sem na Vragsigavedija!

Torej:

- danes pri nas še nič, kuham pa bolonjeze na veliko

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 05. 2013 14:41

Pri nas danes,juha,pečene sv. rebra in piščanec,pečen krompir,solata,linški piškoti.

Milži

Mi smo musako in kumarično solato z jajci. Poobedek bo v prestolnici 

Lepo popoldne vsem

xMURKAx

Domača pica

Zuckerfee

Pri nas danes tradicionalno nedeljsko kosilo:

goveja juha z rezanci, pražen krompir, kuskus, sv. pečenka, pečen piščanec, govedina iz juhe, karfijola, zelena solata, sadna solata.

Balenka

ela113 je napisal/a:

MZM, oprosti, blo je govora o tem pecivu, pa ne vem zakaj se mi je zdelo, da si bila poleg  MBrando je pa bil, sem ziher

ela113

Pa dober tek....že cmokam imaginarno 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Zadnjih nekaj dni na morju na sončku, moj dolgo bolan sin se je prerodil........ Danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen krompir, pečen piščančji file, tlečji kotlet, paradižnikova solata

Lepo ste uživali....Babka1951, pri tebi je zame vse ultra klasa s 5 zvezdicami in še ena nadstandardna za raj na zemlji

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

včeraj: goveja juhca z domačimi rezanci, rižota s piščancem, vanilijev puding z malinovcem

danes: juha od včeraj, pražen krompir s pečenimi paprikami v smetanovi omaki, zelena solata, za najmlajše pa palačinek z nutelo 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti