danes: njoki z govejim mesom, vmešana jajca s porom, kumare in paradižnik na solato
mali kuhar
Pečenice na leči
danes: njoki z govejim mesom, vmešana jajca s porom, kumare in paradižnik na solato
mali kuharMZM, oprosti, blo je govora o tem pecivu, pa ne vem zakaj se mi je zdelo, da si bila poleg
MBrando je pa bil, sem ziher ![]()
Mi smo danes jedli pašto z gobovo omako (jaz ajdovo kašo z gobami), zraven pa soparjen brokoli. Otroka sta rekla, da gob ne več delat ![]()
![]()
Ela113, gobe moraš z lakoto zabeliti in ti zagotavljam, da bodo šle še kako v slast![]()
Jejžeštana, pozabla sem na Vragsigavedija!
Torej:
- danes pri nas še nič, kuham pa bolonjeze na veliko ![]()
Mygrace
Pri nas danes,juha,pečene sv. rebra in piščanec,pečen krompir,solata,
linški piškoti.
Milži
Mi smo musako in kumarično solato z jajci. Poobedek bo v prestolnici ![]()
Lepo popoldne vsem
xMURKAxDomača pica
Pri nas danes tradicionalno nedeljsko kosilo:
goveja juha z rezanci, pražen krompir, kuskus, sv. pečenka, pečen piščanec, govedina iz juhe, karfijola, zelena solata, sadna solata.
Balenka| ela113 je napisal/a: |
MZM, oprosti, blo je govora o tem pecivu, pa ne vem zakaj se mi je zdelo, da si bila poleg ela113 |
Zadnjih nekaj dni na morju na sončku, moj dolgo bolan sin se je prerodil........ Danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen krompir, pečen piščančji file, tlečji kotlet, paradižnikova solata
Lepo ste uživali....Babka1951, pri tebi je zame vse ultra klasa s 5 zvezdicami
in še ena nadstandardna
za raj na zemlji
včeraj: goveja juhca z domačimi rezanci, rižota s piščancem, vanilijev puding z malinovcem
danes: juha od včeraj, pražen krompir s pečenimi paprikami v smetanovi omaki, zelena solata, za najmlajše pa palačinek z nutelo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Fokača s paradižnikom in timijanom