NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; 
puranja pečenka s kaprovo omako, rizi-bizi;
rdeča pesa:
Pozdravček!
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; 
puranja pečenka s kaprovo omako, rizi-bizi;
rdeča pesa:
Pozdravček!
Danes pečeni piščančji kosi, riž z bučkami, papriko in grahom, domači motovilec v solati.
Čakamo samo še
!
Pri nas pa danes zelenjavna juha z domačimi rezanci, svinjska rebrca, telečja pečenka,puranji zrezek z gorgonzolo, mlinci eni potensatni na čebulci in ocvirkih eni pa z drobtincam, ohrovt v omaki in mešana solata.
Preveč, ampak zelo dobro, tako da smo pojedli skoraj vse, le malo reberc bo še za jutri.
Za sladico pa puding s smatano.
Aja pa malo
in
malo manj tudi.
Lepo nedeljsko popoldne.
Greva na ![]()
![]()
![]()
![]()
, upam.
| dragička je napisal/a: |
NEDELJA: Goveja juhica z domačimi rezanci;
puranja pečenka s kaprovo omako, rizi-bizi; rdeča pesa:
|
Zjutraj sem nekje prebrala da MBrando sanja od rizi-bizija, tako da je bil danes pri meni rizi-bizi in puranov zrezek s popečeno papriko v omaki in mešana solata![]()
danes: rižota s piščancem, korenje na solato
mali kuharVčeraj smo se na slvesnem kosilu razvajali s pohanim piščancem, pa seveda je bilo vse drugo tudi dobro,
danes sva sama, imava govejo juho, zelenjavne polpete s kosmiči, solato iz zelja, regrata, krompirja, rukole
jutri bo pa rizi-bizi, ste mi lušte naredili, kaj bo zraven bom pa še pogruntala
, čakamo
pa je nekak zelo sramežljivo.
Mi pa smo danes najprej govejo juho iz gov.repa, potem pa še piščanček in govedino iz kitajske restavracije.
Je lepo če me crkljajo za spremembo...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes pri meni: uživanje v malih radostih nedelje, seveda na toplem, lenarenje, eno jajce sem že skuhal, več se mi ni ljubilo:
če bi vse to bilo še zunaj na soncu..................
ežoj@ Vrtejbenka, opalaaaa, tele žurke bi se pa tudi jaz z veseljem udeležila ![]()
SOBOTA: nisem kuhala doma, ker sem po dolgem času lahko sama na izlet šla in sem na kmečkem turizmu v Šepuljah uživala v kraških dobrotah
pozdrav vsem na Kras, lepo je bilo pri vas
danes, po osmih urah na urgenci UKC Ljubljana z mojo mamo, sem si privoščila polnozrnato štručko s puranovo šunko in kapučin iz avtomata, lep večer želim vsem ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Šahovnica