Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
| Balenka je napisal/a: |
Danes "rahlo kosilo", ostanki od včerajšnje večerje: "bela župa" in zaroštan močnik za "zbirčna metkota".
Balenka
|
verjamem, da je dobro, ampak tud sanja se mi ne, kaj je to "bela župa" ter "zaroštan močnik"
. nikakor ni kritika, ampak pri ostalih vsaj približno vem, kaj so jedli, tole mi je pa čisto tuje. 
Mamka Bršljanka
ali gdo ve kako se naredi mlečni močnik'.
majeron
Če se ne motim, je to po slovesko osukan močnik! Mi rečemo temu ;mlečni forfili;! V moko dodaš razžvrkljano jajce, malo soliš in z vilicami razmešaš. Malo še razdrobiš z prsti. Dobiš takšne osukance, preostalo moko pa preseješ. Tole pa zakuhaš v mleko, lahko tudi v juho!
kvačkarica
Danes bo grenadirmarš,solata iz regrada radiča in motovilca.
Rižev narastek z jabolki in skuto.
polarbear
hvala vam kvačkarica.
majeron
član od 20015202 sporočil
Danes bo šel v juho zadnji jurček iz skrinje (250 g). Zraven bo pijani zdrobov narastek (tisti, ki ga na koncu poliješ z vrelim mlekom in rumom) in kompot iz jabolk in suhih sliv.
Sonja
član od 20011431 sporočil
Danes bo piščančji žur, pire krompir in zelenjava. Za sladičko pa prekmurska gibanica v kozarcu....recept sem poslala v bazo!
Razmišljam da bi jutri še zadnjič skočila na smučanje na Vogel....potem pa res dovolj za to sezono 
ANJA

član od 20039312 sporočil
SOBOTA:
Rusko zelje s klobaso 
in suhimi rebri:
Pozdravček!
član od 20041892 sporočil
SOBOTA:
goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir z govedino in hren z jabolko, ter solata iz motovilca.
Migla
Včeraj je bil zelenjavni zavitek in motovilec,
danes pa domača pica!
tanjaj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57516, prikazujem sporočila od 28673 do 28682
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.