Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

majeron je napisal/a:

Mater si smotan.

majeron

In zakaj sedaj to???

rrr

dragička je napisal/a:

E, moj MBrando, še kamen bi se razklal na dvoje na troje... ob takih lepih besedah          

Malenkostni so takšni pokloni za moje dame na tem forumu. Toliko kolikor mi ve daste, je moja hvala vam le kapljica v morje. Mora pa biti izkazana čast za skrbno ter z ljubeznijo pripravljene obroke, saj je v njih (predvidevam in verjamem) vloženo dosti ljubezni in občasno, truda. 
Nikoli pa nisem maral logiko moje tete, katera je rada rekla : "Kaj bom kuhala, če mi dec poje v 4ih minutah" Jaooo...
O njej pa njuna 2 otroka sigurno ne bi pisala POZiTIVNO o spominih na otroštvo. Sicer sta pubeca starejša od mene in hvalabogu za kosila v šolah, ker drugače...
HVALA ZA RECEPT! Preprosto, hitro, okusno. Kapre imam vedno doma, drugega pa tudi ne manjka. Že na omizju shranjeno v datoteki IDEJE ZA KOSILO 

Zuckerfee je napisal/a:

Zjutraj sem nekje prebrala da MBrando sanja od rizi-bizija, tako da je bil danes pri meni rizi-bizi in puranov zrezek s popečeno papriko v omaki in mešana solata

Zuckerfee

Dobrodošla ZUCKERFREE v društvo ARZ (anonimni RIZIBIZIkoholiki ). Res je slasten. Pri meni pa velja le eno pravilo. Graha toliko, da je vse zeleno .

DANES:
-Podušena in v drobtinice potunkana cvetača
- pasirana špinača z doooosti česna
- ostanki včerajšne ješprenove rižotke/frikadele
- jajčko na oko
- solata "VSEH VETROV".
Včeraj sem zajagal KREŠO in KALČKE v AKCIJI pa bom kar eno dobro "rahlo pikant" solato zacumpral. Včeraj prvič probal oboje!!! Cena pa smešna. Večja škatlica KALČKOV + manjša z KREŠO me je stalo 6centov

(upam da plan ostane)JUTRI:
- Špinača
- Frikadelen (eno pa pol, da bo za do večera)
.
.
.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj so za nas kuhali drugi, tam nekje, kjer je rimljanka domadoma.

goveja juha z rezanci, 

pražen krompir, riž, ajdovi štruklji s skuto in koprivami,

kuhana zelenjava in pečene bučke s česnom,

prata, pečen piščanec,

mešana solata,

jogurtova torta, kremne rezine, jabolčni zavitek,

Balenka

majeron je napisal/a:

Mater si smotan.

majeron

Ko sem ti napisala, da pogumno stopaj naprej, so moje misli bile daleč od takega nastopa

babka1951

majeron je napisal/a:

Mater si smotan.
majeron

Majeron, opozarjam te, da tak nivo pogovora na naši strani ni sprejemljiv in ob ponovitivi bo obveščen administrator, ki presodi o ukrepu. Za lažjo predstavo, kaj lahko pričakuješ, preberi Pogoje uporabe (ki jih ob včanjenju očitno nisi).

Lahko bi rekla, da če bo sonček vztrajal, da mi že to zadošča za kosilo, pa bi bila večerja bolj konkretna. Vseeno bodo vampi, za kuharja na tržaški način, zame pa s krompirjem, kar zadnje čase z veseljem jem enkrat na mesec.

naor

Danes mama kuha stari, dobri pasulj, na štedilniku na drva .... kako bo to dobro, s kosom prekajenih svinjskih reber ...

mamamia

Živjo,

z vami delim moje včerajšnje kosilo. Najprej sem imela v namenu narediti lazanjo s pečenim piščancem. Zato sem piščančje fileje narezala na majhne kockice, jih popekla na olju in česnu. Dodala še dve bučki in dve papriki. Začinila. Ker pa se mi potem ni ljubilo delati bešamela, sem to maso zavila v listnato testo (rolada), posula z naribanim sirom in dala peči. In moram vam povedat, da je bilo fantastično. Vsi so zelo zelo hvalili. Njamska (:

amar nat

Sporočilo je spremenil(a) amar nat dne 08. 2013 11:06

Goveja juha z rezanci, ostanki iz kitajske restavracije, nekaj bom še dodala, berivka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

PONEDELJEK:

Jota (reciklaža "ruskega zelja" od sobote);  

skutno/fetina pita

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti