| majeron je napisal/a: |
Mater si smotan.
|
In zakaj sedaj to???
rrr| majeron je napisal/a: |
Mater si smotan.
|
In zakaj sedaj to???
rrr| dragička je napisal/a: |
E, moj MBrando, še kamen bi se razklal na dvoje na troje... ob takih lepih besedah
|
| Zuckerfee je napisal/a: |
Zjutraj sem nekje prebrala da MBrando sanja od rizi-bizija, tako da je bil danes pri meni rizi-bizi in puranov zrezek s popečeno papriko v omaki in mešana solata Zuckerfee |
Včeraj so za nas kuhali drugi, tam nekje, kjer je rimljanka domadoma.
goveja juha z rezanci,
pražen krompir, riž, ajdovi štruklji s skuto in koprivami,
kuhana zelenjava in pečene bučke s česnom,
prata, pečen piščanec,
mešana solata,
jogurtova torta, kremne rezine, jabolčni zavitek,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Mater si smotan.
|
Ko sem ti napisala, da pogumno stopaj naprej, so moje misli bile daleč od takega nastopa ![]()
Mater si smotan. |
Majeron, opozarjam te, da tak nivo pogovora na naši strani ni sprejemljiv in ob ponovitivi bo obveščen administrator, ki presodi o ukrepu. Za lažjo predstavo, kaj lahko pričakuješ, preberi Pogoje uporabe (ki jih ob včanjenju očitno nisi).
Lahko bi rekla, da če bo sonček vztrajal, da mi že to zadošča za kosilo, pa bi bila večerja bolj konkretna. Vseeno bodo vampi, za kuharja na tržaški način, zame pa s krompirjem, kar zadnje čase z veseljem jem enkrat na mesec.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes mama kuha stari, dobri pasulj, na štedilniku na drva .... kako bo to dobro, s kosom prekajenih svinjskih reber ...
mamamiaŽivjo,
z vami delim moje včerajšnje kosilo. Najprej sem imela v namenu narediti lazanjo s pečenim piščancem. Zato sem piščančje fileje narezala na majhne kockice, jih popekla na olju in česnu. Dodala še dve bučki in dve papriki. Začinila. Ker pa se mi potem ni ljubilo delati bešamela, sem to maso zavila v listnato testo (rolada), posula z naribanim sirom in dala peči. In moram vam povedat, da je bilo fantastično. Vsi so zelo zelo hvalili. Njamska (:
amar nat
Goveja juha z rezanci, ostanki iz kitajske restavracije, nekaj bom še dodala, berivka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPONEDELJEK:
Jota (reciklaža "ruskega zelja" od sobote); 
skutno/fetina pita
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo