E, moj MBrando, še kamen bi se razklal na dvoje na troje... ob takih lepih besedah
![]()
Draga Dragička, ob takšnem kosilu pa še VALENTINČKI odvržejo svoje LOKE in se spravijo za mizo. A veste, kakšne lušte ste mi sedaj naredili. Saj veste; RIZI BIZI je moja OMILJEEEEEEEEEEENA papica, ko pa preberem goveja juhica in puran, pa ostali svet ne obstaja več. Pesa....PESA...joj. Ena naaajbolj einfoh solat in meni ENA NAJBOLJŠIH!! Sploh ko sem imel še domačo. Tole trgovinsko si priredim, ker mi je presladka. Dodam vodo, dokisam.
Kako pa se naredi tale kaprova omaka, ako smem vprašat? Ker sploh mesek ni podoben puranu, ampak zgleda tako lepo kot raca na sečuanski način
Pese imam še nekaj kozarcev moje, pri meni se pa prireja tako, da jo razkisamo, ker nam je malček prekisla.
Omaka iz kaper:
Maščobi, kjer se je pekla pečenka sem dodala košček masla. Ko se je raztopil, sem na hitro prepražila 4-5 režnja česna, dodala dve veliki žlici kaper, žlico nasekljanega peteršilja. To se pražilo par minut, potem sem podlila s curkom belega vina.
Poskušaj, dobro je.
Pozdravček!

"Stressed is desserts spelled backwards!"