Ponedeljek..Ocvrt oslič,pire krompir,špinača,zelje v solati...

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Ponedeljek..Ocvrt oslič,pire krompir,špinača,zelje v solati...
Danes pri nas: goveja juha s korenčkom in zdrobovimi žličniki, rižota z regratom in čemažem, pečena svinjska rebrca (od včeraj), radič, regrat in motovilec v solati.
Danes pri nas goveje meso iz juhe in pečenka (ostanki od vikenda), riž z zelenjavo in omaka 1,2,3
Naredila sem jo pa tako, da sem bešamelu (maslo, moka, mleko), dodala še malo vode, omake od pečenke, nekaj mešane zelenjave, malo pokuhala in nato zmlela s paličnim mešalnikom. Vrnila sem jo na štedilnik in dodala še dve rezini toast sira. Začinila sem s soljo, poprom in muškatnim oreščkom ter peteršiljem. Narejeno v 10ih minutah in božanskega okusa! ![]()
JJ ![]()
Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 08. 2013 17:21
Danes: pečen puran in zeljne krpice, blekci so se napihnili, zelje se je pa nekam izgubilo ![]()
Danes: piščančje bedro, njoki in solata iz radiča, motovilca, regrata in vročega krompirja ter
. lp
Danes v družbi moje malenkosti
: jajca z mozzarello, mlado čebulo in curryjem
lp
mzmDanes: puranje meso z bučkami in korenjem, pražen krompir, solata
breskvaJuha, oslič v pivskem testu, zapečena prosena kaša (z baze), zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes goveja juha, piščanec v gobovi omaki, pire in cvetača ter dušen korenček na maslu,
jutri mac-n-cheese + solata ledenka
, za sladico spečem potičke, orehovo in kokosovo.
Lp
ursiiiVsem srcem se vsem opravičujem za moje izrečene besede.POSEBEJ g.Rimljanki.
majeron
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Svaljki s čemaževim pestom