Danes kremna brokoli- cvetačna juha, dušen riž, piščančji file in telečji kotlet, rdeča pesa, zelena solata s čičeriko
Jaz pa si bom riž obogatila z ingverjem, kurkumo, papriko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes kremna brokoli- cvetačna juha, dušen riž, piščančji file in telečji kotlet, rdeča pesa, zelena solata s čičeriko
Jaz pa si bom riž obogatila z ingverjem, kurkumo, papriko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSREDA:
Đuveč - puranje perutničke, 
zelena solata:
Pozdravček!
@brando: glede gramov, ne bi vedel, vzamem " od oka ", rasporedim ponavadi za dva obroka, če kaj ostane ( ponavadi pa ) so mačke vesele.
Danes ledvičke in pire krompir ( našel tudi enega upokojenca, da mi razčisti in postavi mizo ):
| kvačkarica je napisal/a: |
Hej, MBrandon, pa ne da sem preveč radovedna, ampak od kot tebi, če si brez službe finance za takšne dobrote? Malce sem radovedna, pa vendar, te stvari, Bog ti požegnaj, imajo kar lepo nabavno ceno....
|
Katere so pa te stvari? Rada prebiram njegov jedilnik in še nisem zasledila kaj posebnega pri izbiri njegovih živil-vidim da se prehranjuje zdravo in poje ogromno zelenjave in tudi sam veliko stvari pripravi ( kruh, marmelada...) in za to res ni potrebno tako veliko denarja, da si nebi mogel privoščiti- si ga predstavljam, da je zelo skromen in spoštljiv fant
konec koncev kvačkarica-kdo pa si ti, da si drzneš spraševati kaj si kdo lahko privošči
? Pa brez zamere!
anibas
Palačinke iz pz pirine moke s skuto, rozinami, jajcem in kislo smetanov pečici,
kompot iz suhih jabolk z limono, klinčki, cimetovo palčko in rjavim sladkorjem.
LpN
beziDanes: v mleku pogreti ostanki včerajšnjega polnočnega kosila, nekaj barvitega
in skleda zeljnate solate
lp
mzmNe vem zakaj ste se spravile na ubogega fanta ,jaz rada preberem,če pa nimam časa pa preskočim in "nikom ništa"...
Sreda...fižolova juha z makarončki,sojini polpeti ,zelena solata..
Live and let live...če mi je kaj predolgo za prebiranje,pač preskočim,nikoli se ne spuščam na nivo nepotrebnih kritik.
Danes pasulj in sveže pečen kruh,zeljna solata.
polarbear
Sem vedela, da sem nekaj pozabila napisat
: tako kot pravita gogad in polarbear, vsi imamo možnost preskočit napisano, narisano, poslikano...
lp
mzmJaz bi tudi rekla prebereš ali pa ne.
Doma narejeni rezanci z bučkami in smetano.

Danes pa regrat z zadnjim pirhom, cvetača, hrenovke (zame samo 1/4), za mojega še kruh.
Druga slika pa današnje delo. No krašenje, pekla sem včeraj.
Jutri golaž, priloga bo mogoče polenta, mogoče makaroni.
Pozdravček do drugega tedna. Pa ne se kregat!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci