Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

O babka,tvoja stvaritev?....pri nas danes...Ričet s suhim velikonočnim mesom :)..se mi zdi da ga je skoz več---Španska pita.....

lp goga

Danes: tudi mi se čistimo, s sv. prato, kislo repo in z v oblicah kuhanim krompirjem (se še kuha)

seveda brez terana ni čiščenja

lp

mzm

Tokrat zdrobova juha, pečena rebra, dušeno zelje, pire krompir. 

MBrando, tudi meni so všeč tvoji zapisi.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes pri meni................... ma neeeeeeeeee, ni drobovina, a ne vidite v zgornjih postih, da je čiščenje organizma. Torej danes pri meni " boranija " iz naftalina,...... uf, ni iz naftalina, iz zmrzovalnika je:

ežoj

Vsi čistite telo in prav je tako,

tudi mi ne zaostajamo,

zatp je bila danes samo solata,

ki je v hladilniku bila.

Balenka

Včerajšnje kosilo: kotleti in pečen krompir, solata in 1,5h sprehoda v naravi brez dežja

ANJA

@ JJ - torta je bila tudi izredno dobra, še jaz, ki me sladkarije ne premamijo, sem se jo nabasala...

@ gogad - daj ga lomit, za tako stvaritev, sem pa jaz še čisto premajhna , jo je pa naredila moja prijateljica, pol čokoladne in pol borovničeve, je bila res prava bomba, se nič ne hecam, čeprav je bila točno na prvega aprila

babka1951

Za malega bolnika goveja juha z zlatimi kroglicami, pečen krompir, rdeča pesa in sladoled.

Mož juho z rezanci, hrenovko, paradižnikovo solato in kruh.

Hči in jaz pa juho, zapečene riževe rezance z zelenjavo, lososom, rakci in paradižnikovo solato.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 05. 2013 18:52

MBrando nikar ne opusti svojega pisanja. Nekateri pač niso zdravi, če se ne vtaknejo v vsako stvar. Jaz te rada prebiram.

Za kosilo včeraj zelenjavna pica, regratova solata. Danes juha iz stročjega fižola (še zadnji paket zamrznjenega stročjega fižola od poletja) in palačinke pripravljene z dodatkom ajdove moke in namazane z domačo breskovo marmelado.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 05. 2013 12:37

PETEK:

Pečena postrv s krompirjem, motovilec s koruzo:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti