Pri nas pa danes kmečka repa in krompirjevi žganci,
fajn zabeljeni z ocvirki.
irena66Pri nas pa danes kmečka repa in krompirjevi žganci,
fajn zabeljeni z ocvirki.
irena66DANES:
KOSILCE za prsteke polizat!![]()
- Integralni riž ( meni sila dober, le čas si je treba vzet, saj se kuha cirka 45min. A ravno prav, da vmes pripravim solato, omako, popečem meso in še kaj!)
- Omaka z rdečo,rumeno,zeleno papriko, bučkami, jajčevci, domačimi posušenimi gobicami, korenčkom ter različnimi začimbami
- Zadnji kos slassssssssstne kuhane krače od nedelje. No more krača, no more smrk.
- Popečeni sveži šampinjoni in cvetača na ponvi skupaj s kračo. Lastna mast krače je lepo prispevala k skorji na zelenjavi in omogočila da nisem rabil olja več kot ga takšno kosilo pač zahteva. WIIIIII
- UNITED COLORS OF BENETTON oz. SOLJAT IZ VSEH VETROV ( več zelenjave imaš več veljaš )
Ekola
. NJAAAAAAAM od kosila ampak edino kar me žalosti, ker en žrtev pa le je.![]()
No more MUSTARD![]()
!!!!! grrr. Jutri v nabavo.
Obožujem namreč gorčico
, katero posebej mažem na popraženo meso/zelenjavo kot dodatni užitek
. NJAAAAAAM
JUTRI:
- Ješprenj z jurčki iz baze +
- na kocke narezana konjska klobasa
- solata...
Hvala za pohvale. Bo pa krst.
torek: ni bilo kosila oz. sem obiskala H*** burger ![]()
včeraj: kremna cvetačno-brokolijeva juha (z zlatimi kroglicami za otroka oz. z curry+koreandrom+habanero za naju
- morajo se mi solzit oči, če ne, je premalo pekoče), v pečici pečen krompir z zelenjavo
danes: piščančja bedra po grško, ki se bodo pekla v pečici z ostalo zelenjavo + solata. sedaj moram samo še razmisliti, kam vtakniti čili, da bo (še bolj) veselo ![]()
Bezi, nalepše hvala, zakaj pa ne bi ti to dodala v bazo? Meni se ne zdi slabo, tudi po okusu mora biti dobro....
kvačkaricaIn končno je moj PC prišel iz popravila, zdaj pa upam, da bom tu v hribih kdaj pa kdaj ujela tudi internet
Sonca nimava, imava pa še veliko snega, za čemaž bo treba še dolgo čakati.
MBrando, ti kar piši, jaz te rada berem
imam občutek, da si zelo skromen, pozitiven in vsega spoštovanja vreden fant, naj ti kritike ne vzamejo poguma ![]()
Midva sva danes jedla goveji zrezek v zelenjavni omaki, pire krompir in veliko skledo mešane solate
in sladkava se z zadnjimi drobtinicami prvo aprilske tortice najinih vnukov
Uau, babka, čudovita torta! Pa kosilo tudi ![]()
Čiščenje organizma--regrad,radič,čemaž, dva kromirčka in jajček.Zabeljeno z popečeno panceto in veliko česna na olivnem olju in kisu..pogača![]()

polarbear
Sreda: piščančji žur, kuhan krompir, solata
Četrtek: boranja, pire krompir, panna cotta z jabolčnim prelivom
breskvaaj, polarbear, za tako čišenje organizma sem pa jaz kadarkoli!
Pri nas smo se čistili s kislo repo in fižolom (z dobro vago ocvirkov, pretiravati pri čiščenju pa tudi ne gre).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Pistacijeve rolice