Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando, oprosti, ampak za moj okus se malo preveč "zlevaš". Skrajšaj zadeve...         

Pozdravček!

Sem že zdavnaj napisala, da bi, če že bi bilo treba, tole temo scenzurirala kvečjemu na število vrstic in ne na vsebino.

Brando, odpri si blog.

Saj mogoče si čist fejst fant, no.. en tak Peter Pan (ne bom rekla Puer aeternus...).......

Mygrace

Jaz sem bolj neotesana in bi kar rekla puer aetrnus - pa zakaj bi pa to bilo a priori nekaj slabega za na kulinariko? Nismo vsi po istem vzorcu narejeni. MBrandov blog se mi zdi zelo dober predlog, tole že včasih zahteva preveč intelektualnega napora, da izluščiš bistvo, če je.

Danes za kosilo: gremo v oštarijo, kolegica časti; lingnji na žaru bodo in solata.

Sonja

Včeraj: polnjeni kaneloni, solata

Danes: goveja juha, pohane bedrce, pražen krompir, solata

Jutri: juha (verjetno zelenjavna), piščančji žur, solata

matejaoz

Danes kremna brokoli- cvetačna juha, dušen riž, piščančji file in telečji kotlet, rdeča pesa, zelena solata s čičeriko

Jaz pa si bom riž obogatila z ingverjem, kurkumo, papriko.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:

Đuveč - puranje perutničke,  

zelena solata:

Pozdravček!

@brando: glede gramov, ne bi vedel, vzamem " od oka ", rasporedim ponavadi za dva obroka, če kaj ostane ( ponavadi pa ) so mačke vesele.

Danes ledvičke in pire krompir ( našel tudi enega upokojenca, da mi razčisti in postavi mizo ):

ežoj

kvačkarica je napisal/a:

Hej, MBrandon, pa ne da sem preveč radovedna, ampak od kot tebi, če si brez službe finance za takšne dobrote? Malce sem radovedna, pa vendar, te stvari, Bog ti požegnaj, imajo kar lepo nabavno ceno....

kvačkarica

Sporočilo je spremenil(a) kvačkarica dne 03. 2013 13:32

Katere so pa te stvari? Rada prebiram njegov jedilnik in še nisem zasledila kaj posebnega pri izbiri njegovih živil-vidim da se prehranjuje zdravo in poje ogromno zelenjave in tudi sam veliko stvari pripravi ( kruh, marmelada...) in za to res ni potrebno tako veliko denarja, da si nebi mogel privoščiti- si ga predstavljam, da je zelo skromen in spoštljiv fant konec koncev kvačkarica-kdo pa si ti, da si drzneš spraševati kaj si kdo lahko privošči ? Pa brez zamere!

anibas

Sporočilo je spremenil(a) anibas dne 03. 2013 16:45

Palačinke iz pz pirine moke s skuto, rozinami, jajcem in kislo smetanov pečici,

kompot iz suhih jabolk z limono, klinčki, cimetovo palčko in rjavim sladkorjem.

LpN

bezi

Danes: v mleku pogreti ostanki včerajšnjega polnočnega kosila, nekaj barvitega

in skleda zeljnate solate

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti