Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: ričet, pravi indijskii čapati

breskva

Danes: darkerska zelenjavna mineštra in polenta

brokoli v solati

lp

mzm

tople kumare, rolada iz velike trgovine

Balenka

Bela klobasa, krompir v kosih in repa po prleško

rrr

Gogad, slike ti izginjajo! A jih mogoče brišeš iz shrambe? Enkrat je Jernej napisal, da če bomo brisali slike iz shrambe, bodo izginile tudi s forumov.

Pri nas je bilo včeraj zelo podobno kot danes pri rrr: pečenica/krvavica (po želji), krompir v kosih in kislo zelje z ocvirki. Danes pa njoki v sirovo-gobovi omaki in solata .

JJ

Danes domači rezanci z baziliko ,omaka iz smetane,orehov,parmezana,gorgonzole ter zelena solata z jajci.

Vrtejbenka

Mi smo pa danes jedli zajčjo rižoto in rdečo peso. Že lep čas nismo jedli tega. Bila je dobra.

Lep pozdrav

Merjinaa

SREDA:

Korenčkovo-zdrobova juhica; krompirjevi njoki, goveji golaž; motovilec s fižolom:

Pozdravček!

Danes na hitro:

moj 'spin' na french toast/grilled cheese sendvič - koruzni kruhki pomočeni v jajce, pečeni na malenkost olja + majoneza in sir... mmmnjami :)

lep dan!

illeanna

Moja kuharska zaobljuba za 2013 je, da "prekuham" Jamiejovo zadnjo knjigo 15 minute meals in ker sem veeelika oboževalka Oliverja, sem se danes lotila novega recepta in naj povem, da mi je uspelo!!! enkratno!! zadnjič me je en (rahlo) razočaral, ampak se mi je pa današnji recept oz. kosilo več kot oddolžilo. Sem lahko uporabila marsikatero "eksotično" začimbo kot črna semena gorčice, curry liste, kurkumo, veeeliko čilijev, kokosovo mleko, ananas, ingver ... Prvič sem tudi samo popražila cvetačo in je več kot enkratna. Skratka, zeeeelo navdušena, ponosna in vesela nad današnjim kosilom.   

Mamka Bršljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti