Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes goveja juha z parmezanovimi cmočki, meso iz juhe in hrenovke, tenstan krompir in tenstan korenček in paprika na čebuli,

Jutri piščanec z zelenjavo v sladko-kisli omaki z rižem.

Lp

ursiii

Pozdravček!

Včeraj:

- goveja juha (nedeljska)

. zeljnata solata

- jelenovi zrezki (od teleta), polenta

- huda čokoladna pita, ki ni ji jaz raje rekla hudo čokoladna pita (moj dodatek- oranžanat)

Danes:

- juha-čorbica z jurčki

- šmorn iz ajdove moke z ribezovo marmelado

- pa kuhan kompot

katti

Prvi letošnji regrad z česnom,špekom in  z veliko krompirja

Sem ga uspel slikati,šele ko ga je pol zmanjkalo

polarbear

Illeana, želim ti veliko lepih užitkov in prispevkov z nami.

Mi danes ena velika posoda regrata s toplim kisom, mesna in paradižnikova omaka, svedrčki in špageti...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

illeana,

Danes: nova runda regrata iz "blatnega dola" ,

pecivo

lp

mzm

illeana dobrodošla, 

Danes: sataraš, skutni ocvrtki, solata

breskva

katti je napisal/a:

- jelenovi zrezki (od teleta), polenta 

- pa kuhan kompot

katti

Soooory meni draga Katti-ka A tokrat je ponovno vletela tale dobra ponudba in je zapisano v jedilniku za ta teden ( v kolikor ponovno ne dobim klice presenečenja sredi noči od drage maman, da me zjutraj pobere MAJOR in da pridem na TINJSKO RAZVAJANJE )

Sicer bom zamenjal jelenove zrezke s kurjim paprikašem, ajdovo moko pa za PZ (bodo pa iz samo 1/2 jajčke in sojinega mleka) a ideja ostaja a ne? 
Seveda kompot!!! MMMM, jabolčni. Nič sladkan, saj imam sladke jabolke, katere spustijo že same po sebi dovolj božansko sladkega "nektarja". Agree?
Dodal bom le cimet in klinčke

DANES:
- Brokoli juhica iz baze z dodatkom parih glavic cvetače in koščki na grillu popečene lepinje (majkemi, sem dobro naredil. Tokrat dodal sojino mleko)----> spasirano z MOJIM NOVIM paličnim mešalnikom. Skoraj več brokolija je bilo po meni kot v loncu. Mater je močen, jaz butelj pa še dam kar na 7 stopnjo. Veselo sem se brisal 
- Ostanek; 1/2 prebranca s kljobas od PON.pojedine (mater je doooober. Toti pri Baščaršiji pa znajo, čujte)
- Ostanek oglodane 1/2 lepinje (pogrel na grill plošči da bo PONOVNO HRUSTALA, en del šel v juhico)
- tinstano zelje od včeraj (sem delal za 2 dni)
- skleda SOLATIKEEEEEE

P.S: Včeraj ponovno kupil sveže zelje. Kaj ne morem in NE MOREM se ga naveličat. Pa še ob takšni ceni!!! Skoraj že tako poceni, da ga bodo metali za mano . Glava od 1,5kg hihi

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 20. 2013 13:08

Po dolgem času se ponovno oglašam.

Včeraj: pire krompir, pečene perutničke in sataraš zelenjava.

Danes: segedin ala Riko.

Lp,

Katarina80

Danes goveji golaž, polenta, domač kruh po želji mojih fantov. Punci danes ni doma.

Jaz pa skledo regrata s krompirjem.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:

Ni pasulj (ker so makarončki zraven), ni paštašuta... Skratka, nekaj "a la moja čorbica s klobaso in suhimi rebri":

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti